družba za morje
Tudi jaz iščem sopotnico za morje (30-40 let), v hotelu (**/***). Stara sem 35 let. Možni datumi odhoda: 18.7 vse do najkasneje 24.7.2009, saj v avgustu že delam. Zanimajo me počitnice za 1 teden nekje na mediteranu, odvisno od aktualnih LM…Na morju pa kak izlet in drugo kar spada k dopustu…
Če ima katera podobne želje, naj mi javi.
Lp
SM
Zdravo
Nisem je še dobila. Bi je pa bila zelo vesela:).
Glej, jutri grem pogledat na LM center v Europarku (Mb) in bom vidla kaj bo. Rada bi šla kaj takega, kar še nisem bila in kar bi bilo nekje do 450 EUR. Zanimala bi me Grčija…(Kreta, …) ali mogoče Španija (Ibiza,..).
Lahko se mi oglasiš na mail: s_majer@hotmail.com pa se kaj več dogovoriva. Nekje do četrtka bi bilo fajn, če bi padla odločitev…
Lp
S.
Jutri vsekakor najprej potipam LM za mediteran, potem pa bom videla. Imam namreč zelo malo časa do dolge premisleke.
Lahko se mi javiš na mail in kaj napišeš o terminih, cenah in tematikah delavnic, ki bi te zanimale. Na Ižu je bila namreč prijateljica nekaj časa nazaj, tako, da okvirno poznam…
Lp
S.
Ja, Sabina, bi bila ja. Piši mi na winghorse1@gmail.com ali posreduj mail.
Pozdravljene,
Će konec avgusta katero zanima kakšna skupna tura… lahko pa tudi kdaj kasneje, naprimer LAST MINUTE križarjenje, Ibiza in Formentera…
LP
astraalena@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.