Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TURČIJA Z AVTOM

TURČIJA Z AVTOM

Lep pozdrav vsem! Letos gremo z avtom do Grčije – Halkidika, potem pa naprej do Turčije. Če ima kdorkoli kakršenkoli nasvet oz. je že dal čez to turo vljudno prosim za kakšen nasvet oz. info.
Hvala lepa vsem

No, pa še tu:

jaz sem sla malo drugacno turo lani. in sicer cez Beograd, Sofijo, potem v Turcijo, najprej 5 dni Istambul, nato dol proti Efesu, Kusadasi, Bodrum, Pamukale, Denizli, Marmaris in nato v Grcijo preko Rodosa in nato s trajekti preko Aten nazaj. Najvecji srosek so trajekti in benzin (cca 2000 km), sobe sem rezervirala preko neta na hotelscombined.com, ki ti da najboljso ceno.Sicer lahko najdes sobe z lahkoto tudi dol, vendar se mi ni dalo iskat in tam se pogajat. Pa se na internetu imas pregled vseh hotelov pa imas moznost zbirat, raje kot tam krozit po mestu. Z voznjo ni bilo nobenih problemov, malo zastojev na Bolgarsko-turski meji, to je pa vse. Po turciji je lahko vozit, ni dosti prometa, razen v mestih. V Istambul se ti spalca prist z avtom ponoci, ko je manj kaosa.v TURCIJI JE OGROMNO STVARI ZA VIDET, je full velika in porabis dosti casa. Jaz sem bila na poti 15 dni, od tega 10 dni v Turciji. Me so bolj zanimali ogledi, kot pa morje in plavanje( oktobra je sicer bilo se zelo toplo). Ce imas kaksno vprasanje o moji poti, vprasaj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close