Najdi forum

otok Murter

Pozdravljeni,
zanima me kako je na tem otoku, vaše mnenje, izkušnje. Kakšne so plaže, voda, okolica oz. karkoli kar kdo ve. Namen imamo iti z 2. letnikom.

Dobrodošla vsaka informacija.

Lep podzrav.

Nobeden ni bil še na otoku Murter-ju.

Smo bli in smo tudi napisali (še pred kratkim)… Iskanje “Murter” na tem forumu in Starševskemu čveku bo vrnilo obilo uporabnih informacij 🙂

Pa lep dopust :)!

na murterju smo bili 4 leta.
če nimaš barke, ne hodit tja. izjema je, če kampiraš. vse paže so namreč v kampih. ostalo dostopno preko skalovja ali z barko.
že majhen gumenjak te lahko reši veliko muk in ti pričara dober dopust.

sicer pa vse kar skalnato…..tu pa tam se dobi par metrov proda..

z dveletnikom bi šel na pag.

Bili na Murterju pred cca 10 leti in sicer v mestu Murter. Plaža mestna, umazana, pa tudi z app. smo imeli hudo smolo. Zaradi tega smo se vozili (z avtom seveda) na kopanje v enega od bližnjih kampov. Tudi tam je bila plaža skalnata, z zelo malo sence, a vsaj voda je bila čista. Mi smo pred tem slišali mnogo hvale o lepotah Murterja, vendar nič od tega ne držalo. Čisto razočaranje. Dvomim, da je danes bistveno drugače.

Seveda pa lastna barka ali vsaj gumenjak veliko spremeni. Vsekakor odsvetujem, nasploh z 2-letnikom.

Hvala vam za vaše izkušnje,

Ravnokar prišel z otoka Murter in sicer kraja Jezera, bil sem drugič in se bom še mnogokrat vrnil. Nasproti samega kraja Murter je precej dolga prodnata izjemno lepa plaža, kjer se bo tudi 2-letnik(v vodi droben pesek) prav lepo znašel. Zanimivo da eni hodijo že precej let na ta čudoviti otok in niso uspeli najti zame-rajske plaže!? Sicer pa, nekdo gre na morje zato da je na morju, nekdo pa tudi kaj razišče… tropical, če je kaj pustolovskega v tebi, vsekakor Murter(tudi za “razbojnika”), če želiš še izkopljem fotke in ti jih pošljem da se lažje odločiš.

Lp in brez zamere

Hvala murter. Vsaka informacija je dobrodošla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close