Najdi forum

za mg19a

Draga/i mg19a,

Mi lahko kaj več napišeš o tem apartmaju v Turanju in tej lokaciji.Kje točno je ta apartma? Je res čisto blizu plaže? Mi namreč gremo letos tja? Prosim.

Pozdravček,

Bolfenk

mg19

Prosim javite se kaj, da vas povprašam, kak je kaj bilo na morju. Mi gremo namreč tja.

hvala

Pozdravljeni,

kaj vas zanima? Pošljite mail, pa se bomo vse zmenili.

lp
M.

Živjo,

Apartma je res ob obali, plaža je peščena, odlična za otroke. Morje je postopoma globoko, v vodi so na začetku kamenčki kot na obali, potem malo večji kamni. Moji otroci so imeli čevlje za v vodo, ker jih je “bodlo”.
Sence na plaži je malo oz. dreves skoraj ni. Nam je pa lastnik posodil velik senčnik (tak za lokale), ki smo ga imeli kar na plaži in ga bo tam tudi pustil čez poletje.
Med app in plažo je cesta, ki pa ni preveč prometna. Glavna cesta gre zgoraj po mestu, ta je samo obalna, čeprav je pa cesta. Moj najmlajši ima 4 leta in dva dni sva “trenirala” prehod čez cesto, potem jo je večkrat prečkal sam, ker je ravnina, se vidi dovolj daleč in tudi nihče ne vozi hitro. Je pa ob obali lepo urejena peš pot, ki vodi tudi do mesta Sv. Filip in Jakob in naprej do Biograda (4km). Cesta je na novo asfaltirana in je odlična za kolesarjenje ali rolanje (mi nismo vedeli in nismo ničesar imeli s seboj).

za več informacij mi posreduj mail in vprašanja, z veseljem ti odgovorim, pa še kakšno slikco pošljem,

lp
M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close