Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Filip jakob pri Biogradu – kakšne so plaže

Filip jakob pri Biogradu – kakšne so plaže

Če je katera bila, bi prosila za kakšen podatek kako je v Biogradu? kakšne so plaže in podobno

če se kateri da, bi prosila za kakšen info. thanks

Mi smo bili lani v Biogradu-kamp Soline. Plaža je bila ok, majhni kamenčki. Super za otroke.
Za Filip in Jakov pa ne vem.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

FilipJakov ima čudovito in urejeno plažo – pesek, mivka, modro in čisto morje – pravi užitek. Tudi zvečer je nekaj zabave, čeprav je majhen kraj, je pa blizu Biograd. Mestna plaža v biogradu je tudi kar OK.

V F&J je super, plaža krasna, nekaj zabave, vsega ravno prav za idealen dopust. Mi smo bili lani zelo zadovoljni!

Jaooo…ubitačna če mene vprašaš :))

Folk nosi ob 6:30 brisače na plažo, pa tok skupaj ležijo da drug drugemu noge vohajo…

Lp

Ne vem, no. Mi smo šli lani konec junija začetek julija , pa ni bilo tako :))) Možno pa je, da je na vrhuncu sezone gužva.

Brez otrok ok, z otroci pa me ne vleče tja. Gužva, gužva, gužva, majhni kamenčki in še enkrat gužva.

A vsi iščete samo majhne kamenčke? Kaj pa senco? Sence v Filip Jakovu ni, ker je nova urejena plaža. Eno najlepših s senco opremljenih plaž, zelo dolgo, čeprav tudi zelo polno, boste našli v Biogradu. Morje je pa v tem delu jadrana zelo zelo čisto, tako da priporočam.

V Biogradu superrrrrrrr ,za filip jakob pa nevem razmisljamo da bi to leto sli ,mene zanima kako je tam prosim mal podrobneje za odgovor

Zdravo!

Pred tednom dni smo se vrnili iz Svetega Filipa in Jakova. Lahko rečem, da je bilo super, plaže so za vse. Jaz imam dva otroka 8 in 2 leti-
Gužve ni bilo, mesto zelo čisto in kar je najbolj pomembno po 19 uri zaprejo cesto čez mesto in je peš cona.
Domačini so zelo prijazni, sem pa zvedela, da pa je julij pa do polovice avgusta tu zelo zelo velika gužva. Biograd je 2 km vstran , plaža je tudi fina, veliko naravne sence.

Če te še kaj zanima , vprašaj.

Romana

Ravnokar iz Biograda. Sicer res kamenčki, ampak po 2m v morje so skale oz. čeri.Je v redu ni pa super, kot se navaja. Čistoča na nivoju, prijaznost domačinov tudi. Voda mrzla za moje pojme (ni pa krize)

Jaz sem bla lani v filip&jakov v začetku avgusta pa nisem nobenmu vohala nog…Mislm men sploh ni blo pretirano gužve,proti kakem Bolu, Makarski. Tko da ni primerjave. Mesto je super, prav tko tudi Biograd. Meni ene lepši počitnic.

.ljfklsd

Se opravičujem. Tudi mi gremo v Filip Jakob pa me zanima, če mi priporočate kaj drugega in kako je spodaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close