Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Še enajst ur…

Še enajst ur…

Še enajst ur, pa odletimo. Na Djerbo, Djerba Sun. Že vse spakirano, pospravljeno,vsi smo že na pol v zraku od navdušenja. Še kdo?

tudi mi..otroke ne morem spravit spat, so čist naspidirani…a boste ob pol štirih na brniku? Mi imamo taksi ob treh iz lj…uf…me kar daje malo tale avion. Pa vi? Že spite?

Ja, v postlah so že od 8 – ih, pa še zdaj slišim debate iz sob. Po moje bo še kar trajalo:-)). Mi imamo tut prevoz, ampak že ob dveh, smo ven iz Ljubljane. Ampak se ne bojim, edina, ki ne bo mogla vstat, bom jaz:-)). kaj pa kilaža kufrov? Pri nas so kar nosil, pa nosil, ni blo za dopovedat, da koles, pa rolarjev, pa skirojev tokrat ne moremo vzet s seboj:-)

Kaj vi na letališču čakate že skoraj celi dan?

LJUBLJANA 07:30 ADRIA AIRWAYS JP6775 DECOLLE 19:11

Podatek iz letališča na Djerbi

Ja in kaj ta podatek zdaj zate pomeni? Gre iz Ljubljane ob 7.30 ali 19.11 ali gre iz Djerbe 7.30 in nazaj 19.11 ????

Sicer ne grem na Djerbo, pa me vseeno zanima kaj naj bi zgornji podatek pomenil. Se delaš nekaj pametnega in namečeš neke podatke, ki nimajo ne repa ne glave. Tisti, ki sedaj niso na Djerbi pač ne morejo vedet, kaj si ti tam videl, zato si lahko malo bolj konkreten.

Na Djerbi bi moral biti pristanek ob 7.30, bil pa je ob 19.11.

Polet iz Brnika bi moral biti ob cca 5 uri zjutraj, dve uri prej
na letališču … Zamislite si kakšna mora za dopustnike je to bila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close