Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ladja Coral -Zahodno Sredozemlje- Kateri izleti se splačajo?

Ladja Coral -Zahodno Sredozemlje- Kateri izleti se splačajo?

Za prvomajske praznike se odpravljamo na križarjenje po Z. Sredozemlju – V glavnem bomo sami raziskovali mesta, kjer se bomo ustavljali. Morda bi šli le na en organizirani ogled z vodičem. Kakšne so vaše izkušnje? malo sem se ogrela za Gibraltar ali pa izlet iz Malage do Alhambre z avtobusom ampak tale zadnji izlet je noro drag.

prosim, svetujte!!

vprašaj v agenciji!!!!

Takole je: v Malagi je palača Alcazaba, v centru, se da obdelat vse peš. Alhambra je pa v Granadi, cca 130 km od Malage. Tako da če ne stojite ravno čisto cel dan v Malagi, po moje nima smisla se vozit tako daleč. Raje si “na easy” poglejte Malago, ki je čist luštno mestece in ima kar nekaj znamenitosti. Sploh pa uporabite malo google, pa bo šlo.
Gibraltar (če že tam stojite) pa tud lahko peš pretacate, če ga spustite, pa tud ne bo nobene katastrofe.

TANGER, GIBRALTAR

Meni se zdi pa absolutno prav, da si ogledate Gibraltar. Če se ladja zasidra tam, res ne rabite vodiča. Vzemi si v roke nor. Lonely Planet in preberi, kaj se splača videti. Ni pa nujno. V vsakem primeru je navečja znamenitost Rock, to je tista gora oz. hrib, ki se dviga nad Gibraltarjem in tam prosto živijo opice. Pazi! Tam so opozorila, da rade ukradejo kakšno šumečo vrečko in kljub temu, da sem pazila, mi je ena od opic iz rok ukradla vrečko s spominskim povštrom, ki sem ga kupila na vrhu, in z njim stekla, moj pa za njo, tako da se je ustrašila in spustila.

Kje pa ta ladja še ustavlja, pa ne vem, tako da težko še kaj napišem. Se strinjam za Malago, da jo lahko sami obdelate.

Zelo slabe izkušnje pri najemu atodoma pri Avto Rad….
Obljubljajo veliko dobiš bore malo – konkretno v ponudbi imaš tudi skuter,klimo,čiščenje avodoma…seveda plačaš vnaprej polno ceno z kavcijo.
Ob prevzemu pa ni skuterja doma porabiš še celi dan da pošteno očistiš avodom na potovanju ugotoviš da klima ne dela tudi tista dodatna sobna ki zaseda celo omaro ne.Ob prevzemu ti obljubijo da se bomo zmenili za popust za katerega ob vračilu ne vedo nič in še na kavcijo čakaš skoro eno leto po ničkoliko urgencah da ti jo vrnejo kot da prosiš za miloščino in si lahko vesel da so ti jo dali.
Le viliki ovinek okoli take firme,da si ne pokvarite cel dopust.

Iz katerega filma je pa tole???

Je že kdo potoval s to ladjo? Kakšne so izkušnje z samo ladjo, programom, postanki???

Ja, tudi mene zanima… AndrejaČ, kdaj greš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close