Najdi forum

moto GP Brno

Zanima me, ali ima kdo izkušnje z obiskom tekme Moto GP v Brnu. Naša družina odhaja avgusta na potovanje proti Brnu, z ogledom tekme Moto GP. Zanima me vse v zvezi z ogledom tekme (kje se kupijo karte, kje se lahko kempira, vzdzušje na tekmi, po tekmi), kaj si je v bližini vredno ogledati, itd.
Za vse informacije se v naprej zahvaljujem.

M.

Živjo!

Letos odhajamo v Brno tretjič. Nekaj nas gre z motorji, nekaj pa z kombijem.
Naše izkušnje glede kampiranja in vzdušja na dirki so enkratne. Kampiramo privat, kjer je do sedaj bilo dovolj prostora za cca 50 šotorov (lanskoletna cena je bila 10 evrov na osebo). Gostitelj skrbi za varnost, da kaj ne zmanjka ima urejene sanitarije, če prideš na vrsto. Na dirko smo hodili peš cca eno uro skozi gozd. Obvezna oprema na tekmi marela, stol (nekaj na kar se boš vsedel), ruzak z pijačo, ki jo prodajajo tudi na dirkališču vendar se za vse čakaaaaaaaaaaaa. Karte lahko kupiš tenturs domžale ali pa na dirkališču samem. Vzami karte za teren ki je označen z črko D. Vidiš precej, pa še big screen je tam.
Brna si ravno nismo prevč ogledovali (pravjo da je lepo mesto)
Lahko greš pa v kamp, kjer je žurka ceeeeelo noč. Kar so nam prvič odsvetovali. Kje je to poglej na google earth koordinate so:
49°11’09,44″N
16°29’20,68″E

se vidmo.

lep pozdrav qorqe

Najlepša hvala za vse informacije, samo še to ali se da ta privatni camp rezervirati v naprej in kdaj odhajate.

Upam, da se vidimo tam, se že zelo veselimo vzdušja v živo,
lep pozdrav
M.

ojla

Mene tudi zanima tekma moto gp v Brnu, torej zanima me ali kakšna potovalna agencija organizira potovanja z avtobusom oziroma če poznate kakšno skupino oseb, ki potuje na tekmo in jih manjka dvojica?

hvala za odgovore

petja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close