Najdi forum

lago di garda

V lastni režiji gremo preko Verone do lage di garda.Je kdo že bil tam? Zanima nas predvsem spanje;se dobi brez problema, okvirne cene…?

A Dunaj tudi pišeš Vienna?

Vtipkaj v google Gardsko jezero. Boš marsikaj izvedela.

Mi smo tja šli avgusta, brez rezervacije, in preživeli. V turistični agenciji v Bardolinu so nam našli prenočišče… Je pa bil apartma 100 EUr na noč, kar je mogoče neka izhodiščna cena.(lahko je manj, lahko pa tuid precej več), zlasti za vzhodni del jezera v bližini Gardalanda.

“Odgovor”, nalepša hvala za prijaznost !! Google poznam, tudi uporabljam. Hotela sem nekaj izvedeti iz “prve roke ” . Čakam,da se bo javil/a še kakšna prijazna…). Naslednjič,svetujem, se ne javljaj, če nimaš konkretnih odgovorov na vprašanje. Škoda tvojega časa,škoda,,,res…

Mi gredo na živce taki znalci .Res bolje,da se ne oglašajo.

Modri dirkač, hvala za podatke !

Bom imela odgovore, ko se vrnemo. Z Gardskega jezera, ne Lago di Garda. In jaz sem vse informacije, ki sem jih rabila, in vse, ki jih nisem, našla na netu. Tudi med-over-netov iskalnik dela čudeže, ker je ta destinacija zelo popularna. Sigurno bo bolj plodno, kot čakati na 2, 3 odgovore pri tej temi.

Bog pomagaj …

Lani septembra smo dali v penzionu (b&b) 80€ za dva na noč. Najbolje je,da kar na licu mesta malo pogledaš in primerješ. Po naših izkušnjah-spanje se vedno dobi. Nismo pa šli v Gardaland-zanimale so nas čisto druge stvari.

Hvala, tudi mi ne mislimo iti v Gardaland. Ponavadi potujemo tako,da sproti iščemo, okvirni podatki so mi pa v pomoč.Hvala za prijaznost.

Pozdravljena,
mi smo bili letos za prvomajske in smo se imeli super. Rezervirali smo kak mesec prej in dobili kar uredu apartma za solidno ceno. Apartma za 5 oseb v centru mesta Bardolino (samo 7 km oddaljen od Gardalanda) v bližini jezera, nas je stal približno 46 EUR na noč. Bili smo tukaj:http://www.gestgarda.it/portal/beatrix/index.htm
Sicer ni nek luksuz, je pa prednost, da je blizu jezera in mesta ter odlična izhodiščna točka za izlete. Do Verone je približno 25km.
Lep dopust vam želim.

Smo bli v lastni režiji, pred dvemi leti za prvomajske.Meli smo se super, smo pa prenočišča menjali, nismo bli na enem mestu. No je pa res, da je bla en dan kriza(smo več kot eno uro porabili da smo našli prosto sobo)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close