Avtokamp Slanica na Murterju?
Pozdravljeni, zanima me ali je kdo bil v času dveh let v tem kampu? Imamo dve ponudbi in ena od njih je ta avtokamp, samo sem brala precej kritik, da so sanitarije slabo urenje. Tako da me zanima ali imajo res sanitarije v zelo slabem stanju in da so baje samo 3wc in dva tuša?
Hvala vsem za odgovore
Zdravo,
Ja mi smo bli lansko leto in gremo letos tudi. Imamo 2 leti starega fantka.
Zdaj pa…odvisno kaj toleriraš in kaj ne. Sama sem bla razočarana na d tem,da ni pralnega stroja-na netu je pisalo,da ga imajo (pa nisem fina,le otroka lahko prepblečeš 5 krat na dan,pa sem rekla bom kakšen kos obleke manj vzela pa enkrat dvakrat dol oprala),sanitarije so res obup in topla voda je bla res redkost.
Ampak, na začetku me je vse motilo,po dnevu,dveh sem se enostavno prilagodila. Zjutraj smo na plažo postavili5 l plastenko z vodo,ki se je čez dan segrela,pa smo našega Aljaža kar na plaži tuširal in se ob tem super zabaval,kap pa ima po svoje tudi super prednosti in jaz, ki nisem bila ravno vajena kampirat sem doživela najboljši dopust do sedaj.
Je pa nekaj…mi smo šli lani 27.8. v Slanico in ostali do 10 .9. V tem času je kamp ravno prav zaseden,baje pa je med sezono norišnica,tudi ponoči ne moreš normalno hodit skoz kamp,baje je noro veliko ljudi.
Letos gremo 1.9.
Upam,da sem kaj pomagala.
lp,
Kaja
Forum je zaprt za komentiranje.