Najdi forum

BUČANJE

Prosim, če mi lahko kdo posreduje link spletne strani ali tel.št. ali mail podjetja ali posameznika ali kogarkoli, ki oddaja apartma v naselju Bučanje na Malem Lošinju.
Najlepša hvala za pomoč!

http://med.over.net/forum5/read.php?213,5166487,5179920#msg-5179920

tle je že en spraševala pogej. SEj piše noter da ima neko Krško podjetje.

Zdravo!

Naše podjetje ima tri hišice v tem naselju. So konfortno opremljena in s klimo, ter ena ima otroško posteljico.
Razpis za letovanje je pri nas že zunaj vendar ti moram povedati da do 27 marca imajo prednost naši zaposleni, šele po tem pa zunanji. Veliko bi mi povedalo, če bi vedela, kdaj si želiš letovati, ker v glavni sezoni je pri nas skoraj 100% zasedeno. Če želiš me lahko pokličeš na 041 625 904.

lp, romi

Živjo Romi!

Jaz sem sicer že spraševala za Bučanje, me pa zanima vaša ponudba. Mi bi rabili hiško za 4 oz. 5 oseb ( najmlajši spi pri meni,tko da je lahko za 4 osebe), pa prvi teden avgusta po možnosti, OZ. kdaj je še kaj prosto?

So pri vas kake možnosti za najem, pa kakšna je cena???

Hvalaaa!!!

Zdravo baby3

Žal je v juliju in v avgustu pri nas zasedeno – notranje, razen če kateri odpove. Hiška je približno za 6 oseb, so dve sobi – otroška 2x pograda in zakonska postelja.
Kot sem zgoraj napisala je notranji razpis za zaposlene do 27 tega meseca, čez kakšen dan, se pa vidi kateri termin je še prosti.
Po statistiki je največ terminov prostih od srede junija in konec avgusta.
Zgoraj imaš moj gsm, pa se lahko me konec meseca pokličeš.

lp, romi

Hvala lepa Romi. Se mogoče še slišiva.

Tudi jaz bom konec meseca poklicala…me zanima sredi junija…
Hvala

Pokliči na Počitniško skupnost v Krško Tel: 07 4905450, oni oddajajo vse, kar ostane.

Romi. Katero podjetje je to kjer delaš? Kakšna je cena za zunanje uporabnike?

Lep pozdrav,

sam imam apartma v naselju Bučanje. Izvedel pa sem tudi, da bo Labod oddajal 6 enot, vendar pa nimam njihove kontaktne številke.
Če si hočete ogledati naselje imam na svoji strani poleg slik od apartmaja tudi veliko slik naselja pa tudi otoka Lošinja. Naslov je:

[www.bucanje.com]

Iz slikc predvidevam, da ste v hiškah, ki so najbližje plesišču? Je to v vrsti 500?

Labodove enote zelo dobro poznam, a so žal zelo slabo vzdrževane in ne prenovljene. Večina oziroma vse nimajo klime.

Spoštovani,
prosim če mi lahko kdo sporoči, kako naj grem iz Novega mesta do Bučanj.
Hvala in lep pozdrav

Skozi Dol. Toplice, Podturn, mimo Semiča in v Vinici čez mejo. Žečez nekam km je dovolj znakov za avtocesto proti Rijeki. Odcep iz nje tik pred Krškim mostom, potem vožnja do trajekta v Valbiski do Meraga in potem še dbre pol ure do Nerezin, ki so drugo naselje na otoku Lošinju. Naselje Bučanje je takoj za naseljem levo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close