BUČANJE
http://med.over.net/forum5/read.php?213,5166487,5179920#msg-5179920
tle je že en spraševala pogej. SEj piše noter da ima neko Krško podjetje.
Zdravo!
Naše podjetje ima tri hišice v tem naselju. So konfortno opremljena in s klimo, ter ena ima otroško posteljico.
Razpis za letovanje je pri nas že zunaj vendar ti moram povedati da do 27 marca imajo prednost naši zaposleni, šele po tem pa zunanji. Veliko bi mi povedalo, če bi vedela, kdaj si želiš letovati, ker v glavni sezoni je pri nas skoraj 100% zasedeno. Če želiš me lahko pokličeš na 041 625 904.
lp, romi
Zdravo baby3
Žal je v juliju in v avgustu pri nas zasedeno – notranje, razen če kateri odpove. Hiška je približno za 6 oseb, so dve sobi – otroška 2x pograda in zakonska postelja.
Kot sem zgoraj napisala je notranji razpis za zaposlene do 27 tega meseca, čez kakšen dan, se pa vidi kateri termin je še prosti.
Po statistiki je največ terminov prostih od srede junija in konec avgusta.
Zgoraj imaš moj gsm, pa se lahko me konec meseca pokličeš.
lp, romi
Skozi Dol. Toplice, Podturn, mimo Semiča in v Vinici čez mejo. Žečez nekam km je dovolj znakov za avtocesto proti Rijeki. Odcep iz nje tik pred Krškim mostom, potem vožnja do trajekta v Valbiski do Meraga in potem še dbre pol ure do Nerezin, ki so drugo naselje na otoku Lošinju. Naselje Bučanje je takoj za naseljem levo.
Forum je zaprt za komentiranje.