Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice POČITNICE V DIVJINI ZA OTROKE

POČITNICE V DIVJINI ZA OTROKE

Pozdravljeni! Prosim, če mi lahko kdo pove, kako zgledajo počitnice v divjini za otroke v Kočevju, ki jih ponuja športno društvo Sokol iz Stražišča pri Kranju.Nekaj so opisali že ponudniki, kaj vse počnejo, vendar kako pa potekajo počitnice v primeru dežja? Otroci vendar spijo na seniku in kuhajo zunaj. Termin 15.8.-22.8.,pa je termin, ki je lahko že rizik glede vremena. Prosim, da če je kateri od vaših otrok že bil na teh počitnicah v divjini, da mi malo več pove o tem. In seveda kakšen je bil odziv otroka, ko je prišel domov. Že v naprej se zahvaljujem za odgovore.

Pozdravljena,
Počitnice v divjini v Kočevju so res super zadeva za otroke. Otroci sami kuhajo, se hodijo kopat imajo razne oglede, v eni besedi uživajo. Spijo na seniku, kuhajo pa zunaj vendar je del kuhinje pokrit, tako da lahko kuhajo tudi v dežju. Če pa je dan deževen potem se igrajo razne družabne igre in tako zapolnijo dan. Moji dve punci sta šli že dve sezoni zapored in komaj čakata da gresta tudi letos. Nazaj prideta vedno zelo zadovoljni in navdušeni. TAko da priporočam.

Kje se pa lahko prijaviš in kakšna je cena?

Pozgravljeni! Cena teh počitnic je 200 eur, vse ostalo pa je na http://www.sokol-strazisce.si/p_divjina.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close