Najdi forum

turčija

odločili smo se za Turčijo. Gremo v juliju in sicer v hotel Fame residence LaRA. Mogoče mi lahko kdo napiše kakšno informacijo o tem hotelu

Si hotla povedat kam greš. Na internetu najdeš vse informacije.
NE SE PRESERAVAT!

Ja, ima Vran prav. Sem pogledal hotel na netu in RES hoče tukaj nekdo opozoriti kam gre.
Moni, saj ti ne zavidamo, samo prekini S TAKIMI FORAMI.

LP

ma kaj ste smotane, saj veliko ljudi napiše kam gre in če ima kdo kakšne informacije in res ne vem zakaj morate bit tako pikri oz. se z ljudmi ne znate normalno pogovarjat
očitno mate težave pa se tako mal sproščate – kar veselo naprej….

Ta pika+ ima vsako leto iste fore. Bog ji odpusti, saj ne ve kaj dela.

kakšne fore, sprašujem kot vsi drugi, ti pa si se spravil nad moje vprašanje
no pa kot sem že rekla, ljudje s težavami iščejo napake drugje ker svojih ne priznajo oz. jih ne znajo rešit REVEŽ
na forumu sem pa res malokdaj in to prav zaradi takih ljudi kot si ti, ki očitno ne znaš drugega kot zafrkavati ljudi in se prijavljati na forum pod različnimi imeni……

sedaj bo vse letelo na račun srakoperja:))

Lahko je srakoper, vran, raven ali butcher-bird kar je res je res.

odločili smo se za Turčijo. Gremo v juliju in sicer v hotel Fame residence LaRA. Mogoče mi lahko kdo napiše kakšno informacijo o tem hotelu

Na kak način si se pa odločila pika+?
Vržeš ven 2-3 jurje ali še več za dopust – pol pa sprašuješ za informacije o hotelu?
Ne mene farbat.(ali pa imaš bogatega sponzorja)

(upam, da boste lahko vsaj nekateri to prebrali preden bo komunistična moderatorka s svojo neizprosno roko spet kratila mojo pravico do svobode govora)

pa saj je brez veze da še karkoli komentiram. Hotla sem samo vprašat če je kdo bil v tem hotelu da mi napiše kakšne vtise in informacije, ampak očitno ste nekateri na tem forumu zato, da kritizirate druge in se prijavljate pod različnimi imeni da delate zgago. še enkrat lahko napišem UBOŽČEK…….
pametno pa bi bilo da moderatorka takih izjav sploh ne bi spustila da se objavijo…
Vran oz. WORMS umiri se in sirezerviraj kakšen dopust -mogoče celo v Turčiji

Ti si čisto mim! Najprej rezerviraš hotel, nato pa sprašuješ.
Nizek iq. Če bi vsaj znala kakšen tuj jezik bi pogledala na
hotelbewertungen ali katero drugo in se ne bi tu izpostavljala
kot ena velika butara.
Sicer pa bomo kmalu brali tvoja vprašanja še za druge hotele,
tako kot lansko leto.

Lepe počitnice!

pika+

Jaz na tvojem mestu bi šel prej dol pogledat ta hotel. Si hitro nazaj,
v enem tednu.

svašta…

zakaj pa Pika+ tega ne bi smela vprašati???
ne razumem, zakaj je enim dovoljeno vse, drugim pa nič…

tudi mi smo vplačali 3 jurje za dopust v tujini, in to konec januarja, ker so bili do takrat first minute popusti. Pa kaj pol, še zdaj gledam če najdem kakšen info o “našem” hotelu.
poleg tega smo si pred dvemi leti izbrali en hotel že januarja, maja smo si premislili in pri isti agenciji izbrali drugega, tako da so nam celo popusti ostali.

pa kaj pol, kaj koga briga, to je moj denar, tudi če ga vržem skozi okno…

lp

vran znam 6 jezikov, pisno in govorno in jih v svojem poklicu tudi uporabljam – tako da tudi glede iq se nebi kosala s tabo
+lili imaš prav res sem samo vprašala za kakšno dodatno informacijo, na netu sem tudi sama vse pregledala, ampak je fajn slišat kaj iz prve roke, sam zgleda da tukaj res prevladuje iq samo v – ne v +

Sicer ti ne morem dati odgovora konkretno za ta hotel. Bi te pa opozorila, da se moraš v primeru a la cart obrokov naročiti čimprej ko prideš, sicer je že ponavadi že vse polno ( zlasti v hotelih, kjer je veliko gostov) in ne računaj na to- saj bom jutri- zna biti že prepozno. LP

Pika+ hotel je po ocenah, ki jih vidim fantastičen, ista je tudi cena, kako se boste imeli pa je zapisano v zvezdah. V času te hude recesije si žal naredila neumnost, ki jo Slovenski narod ne oprosti in to je, da kupiš drago destinacijo in se potem ven mečeš. To je težko prebavit, čeprav je vprašanje lepo postavljeno, pa vendar deluje nekako postopaško, evo jaz si lahko privoščim tole, kaj pa vi? To pač ne gre, malo okusa pa človek že premore v teh letih, ali pa tudi ne? Skratka želim ti lep dopust, sicer bo drag, ampak zate je to drobiž. Potrebno se je vsedet in se pogledat v ogledalo in se pogovorit sam s sabo in to ponavadi pomaga!

Sedaj je pa mene en sam firbec. Grem takoj sedaj pogledat kakšen je ta hotel. Vam povem, ko se vrnem….pa prosim, brez foušije

“Zaradi recesije in negativnega navala forumešev prodam aranžma za Turčijo, v juliju, hotel Fame residence LaRA.”

Teden prodam po polovični ceni cca 2000 € na osebo, popust dam tistemu, ki me vzame s seboj.

grem stavit da je bil en post brisan. Zanimivo da samo eden glede na to da so čisto vsi sovražno nastrojeni. In potem edera zatrjuješ da nimaš dvojnih meril, wtf?

Sovražnost? Zakaj? malo heca mora bit, je pa dejstvo, da je bil najmanj post z jeziki (gorenjščina, dole…) res “izmaknjen”.

Ko srakoper kritizira,provocira, je sarkastičen in žaljiv je seveda vse v redu, ko pa drugi kaj napišemo, je pa že problem. Res so prisotna dvojna merila.

Hotel je videti v redu, sam sem ga ga skoraj knjižil. Potem pa sem ugotovil, da je na drugi stani ceste stanovanjska blokovska soteska, podobna Fužinam. Poglej ocene in slike hotela na holidaycheck.com. Samo vpišeš ime hotela v iskalnik. Lara je že skoraj predmestje Antalije, ki je milijonsko mesto, drev ni v okolici nobenih. Jaz grem zato raje v Kemer. Tam so bori.

Jaz osebno menim, da je to navsezadnje forum, na katerega lahko vsak vpraša, karkoli ga zanima in če se je pika s tem vprašanjem hotela samo “ven metat” je to njen problem, jaz ji na vašem mestu ne bi odgovarjala, saj ji tako daste vedeti, da vas je vseeno sprovocirala in, da je ta hotel na vas naredil vtis. Preprosto živite in pustite živeti, ter se ne ubadajte s takšnimi malenkostmi, kot je večvrednostni kompleks pike.

Apolo( a si mal fovš ane……..

Veš kaj Pika, sem že včeraj imela na pol napisano, pa sem se premislila. Eni s pač privoščijo nekaj, eni pač nekaj drugega. Lara je super, mlado novo mestece, z lepimi hoteli in ne dvomim, da vam ne bo všeč. Kritike in ocene za ta hotel do dobre. Jaz ga sicer nisem še videla.
Če še nisi bila v Turčiji, te bo zagotovo navdušila. Mi gremo letos že tretjič, drugič v isti hotel, skratka, mi smo navdušeni.
Je žal tako, pri nas ko nekaj vprašaš, ali pa se samo zanimaš že izbruhne val te naše zavisti. Žal.Meni gre ta dvoličnost že tudi počasi na živce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close