NUJNO! Apart hotel Orion 3* Rodos
V bistvo je to res soba, saj ima pri vhodu mini kuhinjo (nasproti katere je vhod v opalnico z WC-jem) in je to dejansko le en prostor+kopalnica. Prostora je za dve postelji postavljeni skupaj ter še eno (oz. pograd), če vas je več, pa še za eno delovno mizico, omaro pa mizo s stoloma. Sobe so kar prostorne, predvsem če je mišljeno za dve osebi.
Hotel ima sobe in studie v treh objektih; v prvem objektu se mi zdi da so samo sobe locirane nad recepcijo in nad restavracijo, V največjem objektu (tisti ki je na slikah ob bazenu) so studiji in morda nekaj sob. Potem je še en samostojen objekt kakih 50m oddaljen, kjer pa so tudi studiji in morda tudi kaka soba.
Če želite apartma je pa kakih 150m naprej po cesti ROYALROSE, ki je le nekaj malega dražji.
V Orionu smo lani preživeli 14 dni, s tem da smo vzeli zgoraj opisani studio, v glavno stavbo pa smo hodili na zajtrk, ki je bil (za grške razmere) čisto soliden. Studio so ti že čisto korektno opisali, naš je bil v pritličju, torej brez nekega posebnega razgleda, ampak na ta račun skoraj nismo rabili prižigat klime. Edina pripomba bi bila ta, da je kuhinja resnično špartansko opremljena (trije različni kozarci, enako krožniki in pribor, vegasta ponev in en ogromen lonec). Kuhali smo res bolj kavo pa nekajkrat kosilo za tamalo, kakšno solato, kadar se nam ni ljubilo nazaj v mesto it jest. Drugače je pa lokacija fina, ni predaleč do plaže (če ste plažoljubci) pa obenem toliko v stranski ulici, da taglavnega šundra z glavne ulice Falirakija ne slišiš več. Nam se je absolutno zdelo, da smo dobili maksimalno za svoj denar (lani nas je prišel 14 dnevni aranžma za 2 odrasla + 1 otrok kompletno 1220 E).
Da podelim še svojo lanskoletno izkušno s tem hotelom-katastrofa 😀 Mladina celo noč pijana tekala po hodnikih in se drla (pa sem sama študentka in navajena žurk, a nisem mogla ponoči normalno spat), zajtrk- dobili smo star kruh cel teden, bil je trd, neužitno vgavnem, mogoče če si prišel zjutraj prvi je bilo ok, ampak če rad spiš bolj dolgo in prideš npr ob pol 10h ni bilo več hrane ali pa je bila slaba in stara. Sob nam niso hoteli da s pogledom na bazen, kljub temu, da so bile proste, ker so jih šparali za angleže… Tako smo imeli pogled na neko goščavo, nič kaj preveč romantično 😀 Kakor koli, v hotel se nikoli več ne bi vrnila…
Tudi jaz sem bila s hotelom in okolico več kot zadovoljna. 3*, s katerimi se hotel ponaša, nudijo sigurno več, kot kakšen drug hotel iste kategorije. Zajtrk je bil užiten, okusen, izbire za Grke še kar dovolj, prijazni so bili pa tudi zelo. Celo nekaj slovenskih besed so znali.Ko sva bila s fantom dol, je bilo kar mirno, če primerjam z Zakintosom v istem času oz. še kasneje (konec avgusta oz. prva polovica septembra). V ta hotel se nameravam še vrniti.
Forum je zaprt za komentiranje.