Najdi forum

Terme Olimija

Kako je tam?

A je za it???

Fajn.

Ja.

Hotel Sotelia je krasen, ostalo je čista žalost. Bazeni so eni slabših kar sem jih videla.
Je pa res, da delajo Terme Lux, ki se bodo odprle v aprilu 2009. Potem pa bo super.

Bili zdajle za praznike in meni je super. Bili smo v vasi lipa v apartmajih vendar nisomo nič kuhali ker so kosila v bazenski restavraciji zelo poceni in okusna. Veliko je animacij, potem si greš lahko pogledati čokoladarnico, jelenov greben (to je gostilna okrog katere je vse poln jelenov), deželo čira čara skratka mi smo bili tri dni in smo bili zelo zadovoljni. Aja imajo pa zdajle 2 notranja in 2 zunanja bazena, pa v enem bazenu je šank v vodi in ful dobri koktejlji skratka nam je bilo ok

Jaz bom pa skritizirala hotel Sotelia. Sobe so resda zelo lepo opremljene, a kaj ko so stene tako tanke, da slišiš soseda smrčati.Omare pri odpiranju in zapiranju zelo škripajo. Hrana je bolj zanič.Ko je enkrat hrana pošla je niso več skuhali. To se nam je vsakodnevno dogajalo pri večerji. Pa smo hodili jest najmanj eno ero pred koncem.Pri zajtrku o kakšnih polnozrnatih kosmičih še slišali niso. Bazen je bil ves čas nabito poln. S težavo smo si našli ležalnike. Vlakec (turistični)so nam zaradi večje skupine nemških gostov odpovedali. Skratka, okolica je čudovita, terme pa ne.

Meni tudi bazenski del ni najbolj všeč, tisti bazen z barom je sicer OK, ampak vsega skupaj se mi zdi nekam malo…
Še dobro, da je Svet savn enkraten… Bivali smo pa v hotelu Breza, ki je zelo soliden in ponuja čisto povprečno udobje z vsem, kar potrebuješ.
Nikoli ne bi plačala toliko več samo zato, da bi bivala v Sotelii.

Jaz grem v Olimje zardi savn, ki so res čudovite. Za namakanje v topli vodi mi itak ni. Tamali pa je vseeno, kakšni so bazeni, samo da so. Vedno gremo v zunanji del bazenov, ki jih pozimi pokrijejo. Ni vroče, pa nobene gužve. Barrrr, skoraj ne morem dojeti tvoje kritike. Da je v Soteliji hrana zanič, ta je pa bosa. Jaz tako dobro nisem jedla že dolgo, cel čas obrokov je bilo na voljo vse od a do ž, res pa je, da kosmičev, takih ali onakih, pri nas ne konzumiramo. Se pa mi res ne zdi katastrofa, če niso imeli baš polnozrnatih.Toplo priporočam.

tudi mi smo bili med počitnicami v aparthotelu rosa in imeli smo se super. mi smo šli z vlakcem prav takrat kot ti nemški gostje, pa je bilo super. Očitno ste se prepozno prijavili, ker sta bila dva vlakca nabito polna in samo z nemci. bazeni so polni, kar je pričakovano, vendar smo se mi vseeno imeli super.

Mi smo bili lani v Brezi, sobe so res majhne, glede na to da imava otroka,. Hrana je bila zelo dobra z veliko izbire. Hodimo pa redno v hotele, tako da je hrana tukaj res uredu.

mi mislemo jt nevemo za kak apartma

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close