Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izlet – Vrbsko jezero

Izlet – Vrbsko jezero

Ker še nikoli nisnmo bili na Vrbskem jezeru in če je kdo že bil tam, ptosim za pomoč:

* je kje prostor z otroškimi igrali in da je ob vodi kjer se posedi kaj prigrizne?
* je kdo že bil na kakšnem izletu po jezeru z barko
* je še kaj zanimimivega za videti
* kje se ustaviti, saj je jezero kar veliko?

Hvala in lep dan, mi se že veselimo izleta 🙂

mi smo bili samo na kopališču, tako da ti žal ne znam svetovati. bom pa tudi jaz vesela kakšnega odgovora, saj mi je samo jezero zelo všeč in bi si ga rada tudi ogledala.

Jezero je veliko, zato je tudi možnosti precej. Nasproti Minimundusa imaš park, kjer lahko posediš, nadaljuje se s sprehajalno potjo ob jezeru tam so tudi igrala, navadna in razni vrtiljaki in letala za katera pa je potrebno plačat 1 eur. Pot gre okrog celotnega jezera, lahko kolesarite ali rolate vse do Veldna (Vrba), ki je bolj mondeno letovišče. Na drugi strani jezera se na polotočku nahaja ljubka vasica Maria Worth, ki je meni osebno zelo všeč. Ladja vozi med kraji ob jezeru, vozni redi so objavljeni na vseh pomolih.
Lep izlet!

Zapeljete se na tist konec, se nekje sparkirate in malo raziskujete okoli. A ni ravno to smisel takih izletov – da človek odkrije nekaj novega? Ne pa, da že vnaprej vse veš, kot bi šel (stoprvič) na izlet na Bled…

Ta vikend je ob Vrbskem jezeru srečanje GTI (golfi, audiji), tako da bo precej hrupno. Ponavadi takrat tudi zaprejo cesto ob južni obali, ker tam razkazujejo avtomobile, se vozijo okoli jezera. Če bi radi uživali v miru, potem pojdite kdaj drugič.
Pa lep izlet!

Hvala vsem za odgovore, očitno bomo šli raje drug teden, da bomo lahko uživali v miru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close