Najdi forum

Amerika?

Zdravo!

Če je že kdo bil v Ameriki me zanima, katreo varianto si je najbolje ogledati: New York, Washington, ali Veliki kanjon? Lahko pa predlagate tudi kaj drugega.
Najlepša hvala!

Najbolj me mika Veliki kanjon.Ali bo to potrata časa?

Ja, res ne vem če je že kdo bil v Ameriki (razen Kolumba, kateri, ne more pomagati z informacijami, ker ga žal ni več med nami)

Mogoče bi bilo vprašanje bolje postavljeno, če bi vprašala ali vzhod ali zahod Amerike. Da bi si nekdo ogledal samo Grand Canyon in nič drugega še nisem slišal.
In če lahko predlagam – za začetek vzhod, NYC………….

no, mogoče se najprej odloči, kaj želiš videti: naravo (kanjon), totalno odbiti velemesto (NY) ali velemesto (Washington)..
Pa dodaš še kakšen kriterij-razdalje, razpoložljiv čas, denar, siceršnji interesi (muzeji, prireditve, šoping?)
potem pa naprej

Zdravo1

Borg, hvala za tvoj nasvet.

Jaz sem si ogledala oboje, vendar v dveh delih, dveh potovanjih. Enkrat vzhod, drugič zahod. Seveda še kaj zraven. Oboje zanimivo in vredno ogleda.
Priporočam oboje, odvisno od časa, denarja, interesa.
Lep dan.

Bila v Californiji San Francisco-Las Vegas-San Diego-Los Angeles.
Pa veliko stvari na vmes.

Šli smo v lastni režiji brez kakršnih koli problemov.
In bilo je fenomenalno.

Poglej si kaj se ti najbolj dopade ne bo ti žal.

Mi se v kratkem zopet odpravimo.

Lp Pupa

Predlagam vsekakor NY, ne bo ti žal. Če si že v NY si lahko tudi najameš avto in se odpraviš v Washington, Philadelphio…Je pa res, da se moraš prvo odločiti kam greš, vzhod ali zahod…Sicer notranji leti so zelo ugodni.. iz Ny do San Francisca prideš že za 150$ , če imaš srečo še manj..v Grand Canyon še nisem bil, vendar je bila kolegica .. res je zelo lepo ampak moraš tudi doživeti utrip mesta, ne pa samo naravo..če že greš v Ameriko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close