Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Sistiana – vaše izkušnje

Kamp Sistiana – vaše izkušnje

Je že kdo bil v tem kampu? kako je s senco, plažo in predvsem morjem (čistočo), glede na to, da je čisto blizu Trsta.

Vaše izkušnje, prosim.

V kampu sem bila ene parkrat, tako na sprehodu pozimi. Ko smo šli malo na sonček. Je bilo videti tudi drevesa. Poleti nisem bila nikoli, je pa Sesljan znan po tem, da je v kopalni sezoni plaža nabito polna. Še na topel junijski dan čez vikend je neznosna gužva. Mene to odvrne od poskusa kampiranja.

Sesljanski kamp je pracej oddaljen od morja(brez avta z otrokom je velik športni podvig).
Tako v kampu kot na plaži,je sence dovolj.
Voda je čista,malo hladnejša ker ja veliko sladkovodnih izvirov.

Lep pozdrav

Se strinjam s primorkras. Senca je, moreš pa prit na plažo bolj zgodi, da si izbereš dober prostor, ker je od 10-ih naprej ponavadi gužva. Voda je čista- ni trave(če že po nevihti ali mogoče 30 min) je pa malo bolj hladna voda. Aja še to, plaža je kamnita, tako da vzemite s sabo kakšno podlogo za ležat. Lp

Na spletni strani piše, da do plaže vozi vlakec. Je to res? Pa hladna voda? Torej bo junija še premrzla – konec junija?

Hvala sicer za odgovore

Živjo,

si morda že kaj pogledala druge kampe, npr. okli lignana je kar nekaj super kampov?

Gre bolj za to, da bi šli za 2 ali 3 dni, pa se mi zdi lignano predaleč. Iščemo kakšen luštkan kamp čim bližje. Umag, Poreč, to je že prevečkrat videno, zato bi poskusili kaj drugega. vseeno hvala za predlog.

Ah, Lignano je dve urci in še malo iz Ljubljane. Od Trsta pa sploh samo skok. Mi smo bili v kampu z ogrevanimi bazeni. Plaža pa ni po našem okusu.

Enkrat sem za zelo kratek čas bila v Lignanu in tudi meni je plaža živ obup! Ne maram tega sistema kilometrskih plaž, nabitih z marelami in ljudmi, nobene sence,… Bljak!

Lignano, kam pa še hodite kampirat?

No, mi smo bili prek kratkim, tako da gužve glih ni bilo, ampak si ne predstavljam, kako se v tem kopajo.

Kamp je bil drugače super, otroci so v bazenih uživali.

Kampe po Evropi smo šele začeli odkrivati, tako da žal kakšnega pametnega nasveta nimam. Želja je Sardinija, Sicilija, Korzika … V Trst, če sem iskrena, ne bi šla po drugega kot v šoping.

Ostane pa še Gardsko jezero. Sicer je kakšna urica več vožnje, ampak po moje se splača. Ali pa še podaljšate za kak dan. Tudi mi gremo tja konec junija, ampak že na tisti konkreten dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close