Najdi forum

portorož

V soboto gremo na dopust v Portorož. Kaj kej dogaja dol? Je kdo v kratkem bil? Piste.

Čestitam, “sam, da je domače”

rozce rastejo, voda je slana, vreme bo al pa ne….

Vreme najbrž bo,danes je zelo lep jasen sončen dan.Lahko pa so zvečer oblaki, kot včeraj, pa nič ni bilo iz tega. Po moje bo lepo vreme.Kaj se pa dogaja, ja kaj pa vem. V glavnem nič posebnega.lp

V Portorožu že dolgo časa ne dogaja nič. Včasih smo hodili žurat dol, sedaj pa že dolgo ne.

Kaj zate sploh pomeni, da “dogaja”? Imaš lokal Heineken, ki je predvsem za mlade. Za ostale prireditve nimam pojma.

Vem pa, da je se sedaj med vikendi v Kopru dogaja marsikaj. Ravno jutri bo koncert Neishe, za zacetek 🙂

Kje? Jutri gre sin na počitnice in mogoče celo kam greva :)))

Kje? Jutri gre sin na počitnice in mogoče celo kam greva :)))[/quote]

http://www.dogaja.se/dogodek/neisha_in_simfonicni_orkester/19774

Po moje bo zakon, ker je tudi simfonični koncert :o)

koprcanka hvala 🙂

No meni se zdi, da se v Portorožu vedno kaj dogaja. ZDaj odvisno kaj si želiš. NA vsakem koraku lokalčki, za otroke tudi igrala. Res, da ni posebnih prireditev, ampak če greš na slovensko morje mislim, da se v Portorožu še največ dogaja.

Po moje se dogaja kaj, nič.Lokalčki so povsod,igrala povsod. Zame to ne pomeni “se dogaja”. Ja dogaja se, ko je v avditoriju kakšna prireditev, pa čeprav že stokrat prežvečenih Flipovcev. Dogajajo se pa ljudje, pa tisti, ki se v Lj. ne srečajo, se ziher v Portorožu za 1. maja. V Portorožu se za mene razen parade po ulicah nič ne dogaja, se pa res dogaja, sicer bolj borno v koprski taverni, sem pa tja kaj. Se ne spomnem kdaj se je nazadnje kaj dogajalo za moj okus v Portorožu.Okusi so pa itak različni.Pustimo soline ob strani.

No dogajanje v koprski Taverni bo to soboto, ko se predstavi mesto Tržič, Ferbotenca in Naber v Avditoriju Portorož odpadeta, torej gremo domačini na šagro v Popetre.V nedeljo pa na Ankaransko regato, evo pa se dogaja.Za tiste, ki ste pri nas na dopustu in nas, ki smo pri sebi doma na dopustu.

teniški turnir je, pojdite navijat za Katarino :)))

a ve kdo mogoče za kakšen ccenejsši apartma al pa privat stanovanje za počitnice v portoroŽu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close