Najdi forum

crikvenica

Kakšne izkušnje imate z dopustom v Crikvenici (tisti z majhnimi otroki)?

gužva,noro.pa mivko imaš povsod tam kjer sonce ne posije.pa plaža je za plačat.mi gremo vsako leto 3x za en dan.za več pa ne bi šla.

Sicer letujemo v Jadranovem (9km prej). Mestna plaža v Crikvenici je plačljiva, je mivkasta, za ornk plavanje je treba kar hodit nekaj časa v globino.

Crikvenica je lepa destinacija za aktivno preživljanje; tobogani,…

Za čisto majhne otroke sicer ne priporočam, saj zna biti precej gneča.

V bistvu je boljše, če ste kje v bližini; Jadranovo, Kačjak, Dramalj. In mogoče greste 1x v Crikvo. Vsak dan pa zvečer na promenado.

Mi smo bili enkrat v naselju Kačjak (Dramalj) in nam je bilo super. Tam je plaža lepa s kamenčki (v tem naselju), hodili pa smo tudi na plažo v Crikvenici tam mi je bilo še bolj všeč, ker je mivka pa full je sence kar je super za majhne otroke. letos bi šli tudi v Crikvenico ampak v kakšen apartma blizu centra in blizu mestne plaže. Če mi lahko kdo priporoči kaj v Crikvenici lepo prosim za predloge.

mi pa smo bili lani ful zadovoljni, 2,5 letnik, in gremo letos znova. zelo primerno za male otroke…pa malo večje….

hodili smo na plačljivo plažo, ke NI GUŽVE, tistih par kun pa tudi ni toliko, pa še po parih dneh nas je oni atek na vhod kar spuščal brez plačila.

sama plaža odlična, ogromno igral, vse čisto in lepo urejeno, igrala v senci….

edino smo letos vzeli boljši (upam :)) hotel…..

Super!!!

Sem gremo ponavadi zadnji teden v avgustu ali junija, po šoli. Otroci so zelooo zadovoljni.

Kam pa ponavadi hodite v Crikvenico, v kateri hotel ali apartma oziroma penzion? Mi lahko kakšnga priporočite, ker mi bi šli letos tudi tja pa ne vem kam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close