Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kdo gre letos z avtomobilom v Turčijo?

Kdo gre letos z avtomobilom v Turčijo?

Kot glasi naslov teme, kdo med vami forumovci je tudi tako “čuden” da gre v Turčijo v lasni režiji, z avtomobilom/avtokamperjem? Mogoče se še srečamo 😉

Lep dan želim

Mogoče mi.S kamperjem, če skrpamo vsi 4.,vsaj 2tedenski dopust na isti termin.
Poveš vaš itinerarij? Mi našega še ustvarjemo….

ooo kako lepo… upam, da vam uspe. vsekakor držim pesti.
mi smo se namenili v Likijo. Planiramo po najhitrejši poti 🙂 do Edirne, potem pa počasi dol proti jugu. Verjetno si bomo sproti ogledali še Gelibolu pa Canakkale, kjer bomo najverjetneje prespali. Tako da v ene treh dneh naj bi dospeli v Finike, mesto oranževcev. Smo načrtno iskali takšno neturistično, ker se najbolje počutimo tam kjer ni masovnega turizma 🙂 Od tukaj, torej iz Finik, pa načrtujemo enodnevne izlete na območju antične Likije: Kekova, Arikanda, Olimpos, Myra, Lymira, Elmali…. itd. V glavnem v grobem okvirju je to to.
In kdaj planirate na pot?

Lep pozdrav

Eto ti,če preveč planiraš.Načrtovali smo potovanje za konec junija.Vse je že zgledalo,da se bo poštimalo,pa… Kamper crknil. Zdaj lahko izbiramo ali popravimo kamper ali gremo na dopust… lepa izbira, ja.

Mati tereza, kakšna škoda da se vam to zgodi ravno sedaj pred poletjem 🙁
mislim da je med temi dvemi izbori vsekakor boljši slednji, torej, da greste na dopust :), kamper boste poopravljali jeseni. Še zmeraj vam ostane avto, samo še itinerarij si zamislite 🙂

Turčija -letos poleti se vidimo!
Naša karavana -trije prikoličarji se odpravljamo na krožno potovanje sredi julija. Najprej proti jugu nato do Kapadokije, še mogoče skok na vzhod in pohajkovanje se bo počasi zaključilo doma. Ne vemo kakšna je zadnja situacija na meji Sr-BG in Bg-Tr. Ali ima kdo kakšne info?
Srečno!

ABS

Sem na Srbskih forumih 🙂 kjer ljudje bolj pogosto hodijo z avtom in zadnje informacije so takšne..cesta čez Klisuro od Niša naprej do Bolg.meje je razširjena, tuneli prav tako, cestna dela so zaključena, baje tip-top.bomo videli. avtocesta okrog sofije je podaljšana, baje je sedaj veliko hitrejši ta del poti. Naslednje kar upam da bo našo pot časovno skrajšalo pa je meja oz. mejni prehod Bg-Tur, ki so ga letos Januarja razširjenega odprli. Torej iz 3 na 10 izstopnih kolon. Baje je sedaj to 2. največji mejni prehod.
Se že veselim, da ne bomo spet čakali ure in ure 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close