Najdi forum

Zadar-DIKLO

Živjo,mene pa zanima če je že kdo bil v Zadru-Diklo?Ne morem se odločiti ali bi šla sem,ali pa Sukošan?Kakršnekoli izkušnje in nasveti bojo zelo dobrodošli.
Lp vsem

V Diklu smo mi letovali lansko leto.Bili smo v apartmaju,v bližini hotelskega komleksa(hotel Donat….)Plaža je tukaj raznolika,od kamenčkov,pa tudi mivka se najde.Slaba stran je,da moraš vstop v ta komleks plačat.Lansko leto je bilo 10 kun na odraslo osebo,otroci do 12 let pa so imeli prosti vstop.Vendar se splača,ker je plaža kolikor toliko urejena(wc,tuši,razni kafiči).
Do mesta Zadar je približno 3km.Mesto je lepo,čuti se dopustniški utrip,ima veliko znamenitosti(nas so najbolj fascinirale orgle ob obali).Sicer pa je samo Diklo v bistvu sredbje velik kraj z več gostinskimi objekti,najdete tudi manjši lunapark za otroke in kot sem že dejala je tukaj več hotelskih objektov(Borik).Če še te kaj zanima me lahko vprašaš.

jaz sem pa bila predlani v sukošnau in je bilo zalo brezveze… plaža nagužvana in sama plitvina, zvečer se tut nič ne dogaja… nikoli več ne bi šla tja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close