Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potrebujem prevoz do Munchna,19.01.09

Potrebujem prevoz do Munchna,19.01.09

Če gre kdo,in ima kaj prostora naj lepo prosim pusti kontakt.Na letališču moram bit okrog 9h dopoldne.

Lep pozdrav

če se ne motim sem tukaj podal en konkreten nasvet….

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

srakoper, javno ste bili povabljeni, da nas pokličete, pošljete mail, skratka, da nas kontaktirate, vendar se to do tega trenutka še ni zgodilo. Glede na to, da se pritožujete in namigujete, da stvari vam v škodo preveč cenzuriram oziroma, da sem dobila nekakšno direktivo,da vaše poste cenzuriram, ne razumem, v čem je težava, da nas ne kontaktirate in povprašate direktorja Primoža o vsem, kar vas zanima. Vas je že povabil vendar nimam podatka da bi se vabilu odzvali.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Ja če ni pretežko mi pa še enkrat napiši ta slavni nasvet….Ne bom šla zdaj za dve leti nazaj brat, da ga najdem!

Živjo

to je bil srakoperjev nasvet:

priporočam nočni vlak iz ljubljane…timing za vlak je idealen, na letališču boš z s-bahn okrog sedmih…

glede na to, da sem že večkrat poudarila, da se ,,medosebni obračuni,, ne spodobijo oziroma nikomur ne koristijo, sem oba vajina posta ,,izbrisala,,…drugače se bo to vleklo kot jara kača:)

na pot: v kolikor te še karkoli zanima, kar z vprašanji na dan..skušajmo se vsi izogibat medosebnih ,,sporov,, ker res nikomur ne koristijo.

ok, edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Oj,potrebujem prevoz do Munchna na letališče za dve osebi.Na letališču bi mogla bit do 11h in sicer 24.5.09!Če kdo potuje v tisto smer se priporočam.Stroške si razdelimo!lp
pišite na volkecr19@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close