Najdi forum

kje kampirate

spodaj je tema o kampiranju pa me zanima, kam hodite, mi smo v zadnjih letih sprobali Medulin, Straško in Konobe – tja gremo letos spet.

Na Hrvaškem ne sploh…

Nazadnje sem kampirala na kanarcih…. letos pa očitno ne bom… aja pa bom ja, tri dni bojda … na drugem kontinentu…

Vrboska, Hvar

Rab, Lopar

Hvar, Korčula, Cres. Letos pa Korzika (že drugič!).

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Mi smo kampirali v Staremgradu (Paklenica),na Pagu (Straško) in v Biogradu.
Skratka povsod je bilo lepo:)))

lp,Kristi*

p.s. letos pa gremo najverjetneje v Club Pakoštane- v slamnate hiške.

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

vedno v FKK Vrsar in to najmanj 3 tedne….

Veštar, Rovinj.

Letos bomo v Grčiji :)))))

Cres – AC Kovačine, Ražanac, letos pa razmišljamo med AC Zaton – Zadar, Šibenik ali Cres…me pa mika it na Korziko, ker jo vsi tako hvalijo. We will see 🙂

Murter in Sardinija.

S šotorom smo bili na Korziki, Korčuli, Hvaru, pri Dubrovniku, v Zatonu … letos gremo pa na Lošinj (Nerezine), drugo leto pa (upam) na Sardinijo 🙂

Krk- Njivice, Krk- Šilo, Pula- Puntižela, Rovinj- valdaliso, Novi grad- Sirena, Poreč- lanterna.

Živi in pusti živeti

Kaj pa kamp Adriatic v Primoštenu? Kdo je že bil- mnenje o kampu bi prosila?

Kar se tiče morja, na Cresu (lepi spomini na ta kamp) in Murter, zaenkrat na Hrvaško ne hodiva več.
Sicer pa sva obletala s šotorom Posočje, Češko, Provanso in Sicilijo, letos Švica.

Normandija,Bretanija letos Škotska

Same zanimive destinacije. Kako je zgledalo po Normandiji in Bretanji? “Pravo” kampiranje ali avtodom? Pa Škotska me tudi zelo vleče, se priporočam za kakšne izkušnje, ko boste nazaj.

Do sedaj smo prekampirali (to so bile cele države – krožno potovanje):
– Italija + Sardinija + Sicilija
– Anglija + Škotska
– Portugalska
– Turčija (smo malo kombinirali s sobami, ampak 90% šotor)
– Maroko (tudi kombinacija šotor + sobe, večinoma šotor)
– Švica
– Jonski otoki (Krf, Lefkas, Kefalonija in Zakintos)

V večjih mestih smo kapirali na Dunaju.

Po Sloveniji smo bili:
– kamp Klin, Lepena
– Šobec
– kamp Vinica, Vinica

Na Hrvaškem:
– Murter
– Korčula

Po Franciji smo 4x potovali z avtodomom in 4x šotor.V glevnem smo bili na Atlantiku v FKK kampih.Normandija nam je všeč zaradi dobrega sira,calvadosa in veliko ostankov 2 S.V .
Na škotsko pa gremo z avtodomom ,tam se bomo potepali 21 dni.KaKO smo se imeli bom pa napisal tukaj.

Nisem vedela, da so v Franciji FKK kampi. Mi lahko kaj o tem napišeš – približno, kje ste bili, kdaj… Mi potujemo s šotorom.

Tale kamp nam je najljubši
http://www.euronat.fr/en/index.asp
Kdaj pa potujete v Francijo?

Evo, slučajno ssem ravno pokukala sem!
Letos so v načrtu druge zadeve, Francija (atlantski del) zaenkrat samo v razmišljanjih. Upam, da naslednje leto. Ste bili vi prav poleti? In če, je gneča?

Ja vedno smo bili poleti.Odgovarja nam malo hladnejša klima in morje,za otroka pa so peščene plaže sploh super.Gneče pa ni saj večinoma turistov hodi na morje na Francoske sredozemske plaže.

Priporočam se za kakršnekoli informacije o kampiranju v Švici, blizu večjih mest, zanima me tudi kaj se splača ogledati v naslednjih mestih; Interlaken, Bern, Lousanna, Geneva, Sion….Ker bom potoval s kolesom prav veliko časa ne bo, pa vendarle…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close