Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katere toplice imajo all inclusive-samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo

Katere toplice imajo all inclusive-samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo

Starša imata okroglo obletnico, pa jima bomo podarili 3 oz. 4 dnevni paket v toplicah-kjerkoli v sloveniji.
Želita si samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo, kopanje v bazenu.
Če kdo ve iz prve roke, kje je kaj takega- bom vesela, da ne preiščem celega interneta.
Hvala.

Vsake toplice imajo polpenzion, kar pomeni zajtrk in večerja.
All inclusive pomeni še kosilo + pijača + prigrizki…

Olimia ima zagotovo.

Terme Zreče, pa še prijazni so, pa popust imajo, pa bazen z telovadbo primerno za starejše.

Pokliči na Unitur, ali na poglej spletno stran.

Priporočam- nisem zaposlena pri njih in nimam provizije, pač pa osebno izkušnjo.
Hrana dobra, sobe lepe, ljudje prijazni, bazen čist, aktivnosti primerne starosti.

hotel Vivat v Moravcih imajo samopostrežni zajtrk in večerjo, pa še svoje bazene imajo in ni nobenega drena

Radenci, Moravci, Dobrna, Laško, Rogaška, ….ma vsi no! Glej le, da boš pri rezervaciji rezervirala hotel, ki ima bazen, oziroma notranjo povezavo (s hodniki) z bazeni. da se starši lahko oblečejo v sobi v kopalke in šlafrok in grejo v papučah na bazen. Ker če si v kakšni depandansi, da moraš vsak dan trogat stavri na bazen, se preoblačit v kabinah…jao groza.

Lifeclass Portorož.

Živi in pusti živeti

Tam kjer plačaš imajo vse :)))

Priporočam Lifeclass v Portorožu. Pa še vreme je ponavadi lepše, nekaj stopinj višja temperatura zraka, pa veliko možnosti za sprehode; Piran, čez stari tunel v Strunjan, Lucija itd. Bazen je med Hotelom Rivijera in Slovenija, in je zelo urejen ter čist, imajo tudi savne, tajske masaže itd.

Terme Ptuj, Grand hotel Primus, čudovit hotel, lepo za sprehajat, prijazni ljudje, dobra papica…

Radenci. Tudi kosilo je samopostrežno, če ga morda želita.

Prejšnji vikend sem preživel v termah Olimia (hotel Sotelia) in je bilo res enkratno. Konec aprila odprejo še nov wellness center, čeprav tudi zdaj ni bilo gneče. Bogata izbira pri samopostrežnem zajtrku in samopostrežni večerji. Trenutno imajo akcijo, da pri 3-dnevnem paketu (2 noči) podarijo dodaten dan. Osebje izredno prijazno. Super za razvajanje.

Jaz pa priporočam Dolenjske ali pa Šmarješke Toplice. Poleg vsega tega imajo tudi široko ponudbo dejavnosti za starejše, pohode, plese, zabave, tombole ipd. Da ne omenjam vseh tretmajev za zdravje, ki so na razpolago…
Je za razmislit.

V Olimju ti dajo kartonček, da na bazenu dobiš brisačo za kopanje. Mi je bilo zelo všeč, da sem imela v sobi brisačo za tuširanje in na bazenu suho brisačo za kopanje.

Ja temu se reče polpenzion in ga imajo verjetno povsod.Edino če kje slučajno večerja ni samopostrežna. Mi gremo ponavadi v Dolenjske toplice.

Domača banja , žena me streže na ALL

Enkrat sva bila v Termah Dobrna, sta bila samopostrežna zajtrk in večerja. Zelo dobra hrana, tudi bazeni odlični, sploh pa savne.. Malo je moteče edino to, da so te terme tudi zdravilišče po ginekoloških operacijah.. Moti, ker potem nehote razmišljaš o slabih stvareh, sicer so pa gospe čisto ok..

Halo?? Zakaj naj bi pa človek ob ginekološki operaciji pomislil na kaj slabega? Kaj pa npr. v Radencih, kamor hodijo ljudje po srčnih operacijah?
Saj ginekološka operacija ne pomeni, da imajo ženske spolne bolezni, no!

Se strinjam absolutno. Marsikje drugje al pa povsod, kokr pač vzameš, lahko “pobereš” karkoli drugega.Gin. operacija pač ne pomeni kaj slabega, marsikdaj je prava odrešitev!!!!

Prosim? Sem morala prav dvakrat prebrat, v čem je štos. Je tako razmišljanje sploh mogoče?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close