Najdi forum

Katoro- Umag

Je bil morda kdo v naselju Katoru pri Umagu v katerem od hotelov, ki so v tem naselju?
Vem, da jih je več, pa biželela vaša priporočila. Kakšna pa je plaža in kateri hotel je najbljižji plaži? Mogoče vozi v Umag kak turistični vlakec? Vsaka informacija dobrodošla.

Jaz bi tudi želela kaj več informacij o naselju Katoro. Šli bi tja za 1.maj. Kateri hotel tam priporočate? Imajo vsi hoteli v tem naselju zunanji bazen?

SOl Koral 5*, sol aurrora 4* in sol garden 4*
vsi zunanji bazen. najbližje plaži aurora, med plažo in hotelom le cca 3m široka cestica, po kateri vozi turistični vlakec v Umag.
auroraje ponavadi za 1. maj še zaprta.
hoteli so ok. meni osebno najboljši garden. če imate otroke vsekakor garden, ker so zunanji bazeni tam najbolj primerni.

Aurora bo verjetno odprta za 1. maj, ker jo TA takrat že nudijo.Mi bomo se pa verjetno odločili za Coral.
Ali kdo ve če že za 1. maj tudi vozi vlakec v mesto, ali samo v sezoni?

Za 1. maj že vozi! Smo ga že več let koristili…

Kako pa je kaj v tem naselju z slaščičarnami, je mogoče kaka trgovina, restavracija…? Za 1. maj mogoče zvečer kaka živa glasba?

Tudi midva z možem greva za 1. maj v hotel Coral. Že nestrpno čakam. Bo še kdo od vas takrat tam?

Mi smo bili februarja v Sol Garden, hotel je izvrsten!!!!! Velike prostorne, lepe sobe, postelje odlične, da še doma ne spim tako dobro;), hrana pa sploh čista desetka!!! Bazen ok, motilo nas je to, da je zgoraj fitness, kamor hodi veliko domačinov, ki gredo potem še v bazen, kjer jih večina plava “kravl” in je kar gužva….

So pa tam okoli lepe poti za sprehajanje.

Poleti ne bi šla tja, ker mi plaža ni bila všeč- jo je relativno malo za take kapacitete hotelov in apartmajev.

Izven sezone bomo še šli v Katoro!!!:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close