Najdi forum

otok Murter

Letos smo se odločili da gremo na dopust na otok Murter. Z otroci, dve družini. Smo fazi iskanja apartmaja. Zanima me kako je na tem otoku? Kje so najbolj primerne plaže za otroke (senca, mivka, pesek…da je primerno tudi v vodi, brez ježkov in bodečih skal…)? Sem slišala da se na tem otoku sicer nič ne dogaja, ampak to nas ne moti. Mogoče priporočate tudi kakšen apartma….Torej, prosim az informacije.

mi smo bili prav v mestecu Murter, v apartmaju 15o m od plaže. To mesto na otoku mi najbolj sede, Jezera so mi bila manj všeč. Fino je, da je center mesta zelo blizu, lahko se kopaš na mestni plaži, malo dlje je plaža Slanica samo tam zna biti tudi precej gužve v sezoni. Mi smo hodili sicer kar daleč na plažo, pribl. 1o minut hoda pa se je izplačalo, ker smo bili le redki obiskovalci te plažice. Plaže so sicer lepe, prodnate, prav za male otroke. Mestece se mi je na prvi pogled zdelo zelo majhno ampak potem nam je bilo prav všeč. Aja, bili smo v apartmajih Janje Matošević, lahko najdeš an netu, lepi apartmaji, prijazna lastnika, če te še kaj zanima pa vprašaj.

Ne najdem tega apartmaja na internetu. Imate mogoče spletno stran?

hm, link ne dela.

Evo apartmajev. Spodaj je na plaži celo nekaj sence. Do slanice je pa nekaj minut peš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close