Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sopotni za Južno in/ali Srednjo Ameriko, sept-nov.09

Sopotni za Južno in/ali Srednjo Ameriko, sept-nov.09

Čaw! Iščem sopotnika za cca 2-mesečno potovanje po J in/ali Srednji Ameriki. Destinacija še ni čist konkretizirana, mikajo pa me predvsem Venezuela, Kolumbija in Ekvador. Sem pa glede poti precej fleksibilna, tako da naj se javi kdor planira potovanje na ta konec sveta, v tem delu leta in išče travel buddy-ja!!! 🙂 Lp, A.

OJla!

Jaz bi se ti pridruzil,samo a te moti, če sem peder!

To je še najmanj, kar bi me pri sopotniku motilo! 🙂

Si res zainteresiran?

OJla!

Sem zainterisiran 🙂 Mogoče se bova pa še dobr ujela.Če hočeš lahko drug tedn prideš k men na večerjo,pa bova še kako rekla glede izleta.Lp iz kje si ?

Jst bi tudi šou,zdej s pedrom verjetno malo bol ogrožen.
A plan je izključno venezuela,ekvador,kolubija— osebno bi pogledal tudi po boliviji kjer imam sorodnike,pa argentino,mogoče tudi brazilijo.
Lp blaž

Plan ni izključno Venezuela, Kolumbija, Ekvador, to je le ideja, ki me trenutno najbolj mami. Ker se celotne J Amerike žal ne da “obdelat” v dveh mescih, je treba nardit eno selekcijo. Ampak kot pravim, sem precej flexibilna glede konkretne destinacije.. Kdaj pa bi ti šel in za kolk časa?

aha tukaj pa edera ne bo brisala pa gre za odkrito provokacijo. še dobro da ni dvojnih meril na forumu!

V kolikor ste mnenja, da je določen post provokacija ali da ne spada v rubriko, poslužujte se prosm opcije: Posreduj sporočilo moderatorjem ali pa mi pišite na zs, saj bom tako lažje ukrepala.

Hvala

Edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Ojla, tudi mene zanima potovanje v te kraje, predvsem najbolj pa Equador in Kolumbija. Cas bi bil mogoce res nekje najboljsi septembra ali oktobra. Sicer pa ne bi imel ravno toliko casa, maksimalno en mesec.

LP, Goran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close