Najdi forum

otok ugljan

je kdo bil tam?….prav v bližini mesta ugljan.
kako je, se v mestu kaj dogaja?

hvala in lp

Kdaj pa se mora kaj dogajat- zdej al polet. Če polet, potem še ne vem, če zdej, potem se pa 0 ne dogaja.

mislila sem poleti in sprašujem predvsem tiste ki ste tam že bili in ste pripravljeni deliti informacije

Smo bili tam in moram priznat,da bolj mrtvega otoka pa še nisem videl.Zvečer v mestu Ugljan odptri dve restavraciji,en sladoledar in en trampolin,ki ga ima v najem neki živčni vojni veteran.
Če imate radi,da se zvečer dogaja močno odsvetujem.

solis 24 je menda prevec divje skakal po onem trampolinu na Ugljanu in vam povem: tako zivcnega cloveka, kot je bil ob solisovem skakanju oni lastnik trampolina, zlepa ne srecate. Pot mu je tekel s pordelega cela v takih curkih, da so jih nekateri zamenjali za slapove na Krki in roke so se mu tresle do Zadra, ko je hotel ustaviti solisovo skakanje; a ta je kar skakal in skakal. Nekateri menijo, da se vedno skace.

hvala…to me je zanimalo

Ljudje smo razlicni.

Za nekatere je pa raj na zemlji, ce se ne dogaja nic ali cim manj.

Kajti nekateri smo mnenja, da je vecina takega dogajanja v ” turisticnih mekah” en sam nepotreben hrup, polno bebarij in obiranje lahkovernih turistov za njihove cvenke.

Ni lepsega kot “turisticni kraji”, v katerih je cim manj turisticne industrije.

se strinjam….spraševala sem kako je tam z dogajanjem in nikjer nisem napisala da bi me mir motil…..mogoče se pa ravno za to odločimo

solis 24 je menda prevec divje skakal po onem trampolinu na Ugljanu in vam povem: tako zivcnega cloveka, kot je bil ob solisovem skakanju oni lastnik trampolina, zlepa ne srecate. Pot mu je tekel s pordelega cela v takih curkih, da so jih nekateri zamenjali za slapove na Krki in roke so se mu tresle do Zadra, ko je hotel ustaviti solisovo skakanje; a ta je kar skakal in skakal. Nekateri menijo, da se vedno skace.
Dobro napisano.Sem si kar zamišljal sebe na trampolinu.Smešno.
Je pa res nekomu je všeč,da se v mestu dogaja,drugemu pa to,da je mir.Meni,ženi in otrokom je lepše,da se dogaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close