Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grški otok ter hotel za počitnice z otrokoma 3 in 4 leta

grški otok ter hotel za počitnice z otrokoma 3 in 4 leta

Pozdravljeni!
Grški otoki: mene zanima primeren hotel poleg peščene plaže (za septemberske počitnice z otrokoma 3 in 4 leta); pa da ne piha, morda tudi kakšna igrala. Malo smo pogledali, verjetno so najprimernejši Kefalonija, Rodos, Zakintos…?Kakšne so vaše izkušnje? Uroš

Mi sicer se nismo sli v Grcijo na morje. Ampak sem stvari nekoliko prestudiral in imamo skoraj enako velika otroka: torej ce bi sli, bi verjetno izbrali zacetek septembra in pa enega naslednjih otokov: Lefkas, Samos ali Thasos ( bolj zeleni, nekaj res lepih plaz, cisto morje, manj mnozicnega turizma, ugodnejse cene.)

Priporočam ti kar najbližnji otok Krf. in še dodajam ime hotela kjer smo bili zelo zadovoljni. Imenuje pa se Mesongi beach.
Plaža je primerna za manjše otroke. So tudi bazeni in igrala.

hrana za otroke je zelo primerna in ker smo imeli PP smo si “kosilo privoščili” kar na plaži. Gyros je zakon.

najeli smo tudi avto in raziskovali otok.

če vas ne moti preveč slovenceljnov greste lahko tudi v kakšen klub, ki jih organizirajo naše agencije. meni to ni všeč, je pa tega kar nekaj: kos, krf, … in če vam je všeč, da se kaj dogaja za otroke si izberite hotel z animacijo za otroke. je vedno v angleščini in so pri manjših otrocih zraven tudi starši.

poglej si kataloge večih organizatorjev: gulet (sonček), kompas, intelekta, palma, relax, atlas.

piha na vseh otokih, ampak vedno samo na določenem predelu otoka. ampak do sedaj še nisem brala, da bi ta veter komu škodoval.

Hvala za info, mesonghi beach izgleda zelo zanimivo. Predvidevam, da je v začetku septembra na Krfu še dovolj toplo (najsevernejši grški otok) tako morje kot zrak, da so lahko otroci kar “non stop” v vodi-ali je lahko to tudi konec julija (morda takrat prevroče)? Katera agencija bi bila za ta hotel najprimernejša?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close