kamp sirakuza
Poleti se odpravljam na dopust na Sicilijo.
Ali mi lahko kdo svetuje kakšen kamp na JV ( južno od Catanie) obali?
Sanjam o kampu z obilo sence, mivknato obalo, bližina kakšnega kraja z tržnico ( ribe, zenjava….) kjer prodajajo domačini.
Pred leti sem bil že v Eraclea Minoa-fantastičen kamp ampak daleč do kakšnega luštnega Siciljanskega mesteca.
Hvala za pomoč
Pred par leti predelali Sicilijo skoraj okoli in okoli, pa še malo v notranjost. Smo tudi mi sanjali o takšnem kampu, kjer se sprehodiš do bližnje tržnice in nakupiš italijanskih dobrot… pa ga nismo našli. Samo mi itak nismo nikoli več kot 2-3 dni v istem kampu in smo pač tržnice z dobrotami poiskali spotoma.
Je pa kamp z obilo sence in mivko na plaži ter prekrasno urejen že večkrat tule omenjen . Malce južno od Sirakuse.
Nisem ravno vsak dan tule gor, zato nisem prej odgovorila.
Mi smo bili nekje sredi septembra, kamp je bil napol prazen. Zato tudi ni nihče gledal, kam je kdo postavil šotor. Mi smo se z malo večjim iglujem, avtom in ostalimi “pritiklinami” kar fajn razkomotili. Ko je kamp bolj zaseden, je verjetno drugače in junija/julija zna bit že kar bolj polno. Čeprav, po mojih izkušnjah se največja gneča v Italiji začne v 2.polovici julija.
Forum je zaprt za komentiranje.