Poceni hotel/prenocisce v Londonu
Zaradi gospodarske krize in tudi padca funta so cene v Londonu kar naenkrat med cenejšimi med evropskimi prestolnicami.
Ibis hoteli v coni 3 oz. 4 so po cca 40€ na noč (dva odrasla + 1 otrok)
http://www.accorhotels.com/gb/home/index.shtml
Pa tudi Travelodge ponuja sobe po podobno ugodnih cenah. V coni 1 in 2 so cene cca 60€ na noč.
http://www.travelodge.co.uk/
Hvala za linke, bom se to malo pregledala. Se sicer dogovarjamo za apartmaje v 2. coni za 27 gpb pp/pn (studio apartma za 2, lastna kuhinja in kopalnica), pa hocejo prek maila podatke o kreditni kartici. Danes naj bi nas poklicali, pa nas niso.
Tako da za vsak slucaj iscemo dalje, ker se dogovarjamo s temi ze en teden – za vsak mail rabijo 24 ur + ne odgovorijo na vsa vprasanja.
Kot je bilo napisano, menim, da je Travelodge najboljša izbira. Jaz sem v zadnjem letu prespal v 6 različnih njihovih hotelih v Londonu in sem bil ( smo bili ) vedno zadovoljni. Predlagam hotel London City Airport od te firme, je v 4 coni, ima krasne povezave z podzemno( Jubilee line ), potem pa z busom , mislim da 474 ustavi točno pred hotelom. V sobi so 4 postelje ( ena dvojna in zofa z izvlečnim, samostojnim jogijem ), kopalnica, lonec za pripravo čaja in kave, Tv, skratka , komforten. Ta omenjeni ima tudi zajtrkovalnico, nekateri je nimajo, pazite, da ne boste vzeli takega, ker tisti zajtrk v vrečki je bolj….hm..Pa pri bookiranju pazite, da kliknete na BOOK SAVER ROOMS , oranžno ikono, sicer se utegne zgodit, da boste dobili samo ponudbe po 79, 99 funtov. Lahko se tudi logirate na njihovo stran ( prijavite ) . Niso nasilni, en mail na mesec morda. Če so za teden po dnevih različne cene, npr. ponedeljek 19, torek 29, sreda 49 funtov, se pač prijavljajte po dnevih, sicer bo vse dni vrglo po 49 funtov. Se boste že na recepciji zmenili, da zvečer pridete spet v isto sobo.
Sicer je pa bila v teh hotelih pred 14 dnevi možnost rezervirati sobe za september letos po 9 funtov. Te iste sobe, ki so sedaj po 39, 49, tudi 109 funtov.Pa naj razume, kdor more. No, ne v vseh hotelih, tudi ne vse dni, ampak se je potrebno kdaj pa tudi preselit za en dan, hehe.
Živjo,
sobo za 6 odraslih plus otrok, boste bol težko dobili, razeč če greste v kakšen aparthotel.
Drugače smo pa mi rezervirali Kings Hotel(3) na obrobju Hyde Parka (torej čisti center, odlična lokacija). Rezerviraš lahko prek booking.com, maš še neke popuste. Rezervirali smo sobo za 3 osebe, 3 nočitve.
Cena 3dni/3 osebe: 188 eur, torej ok. 63 eur na osebo za 3 dni, kar je meni izredno ugodno glede na lokacijo in kakovost hotela.
Drugače pa prečekiraj booking.com, ker majo nekateri hoteli občasno res ful popuste. Tu se bo zagotovo nekaj našlo tudi za vas. Pogledaš lahko tudi za apartmaje, če vas želi biti slučajno vseh 6 skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.