Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sardinija: hišice v kampu, vprašanje za viv

sardinija: hišice v kampu, vprašanje za viv

Odločili smo se za najem hišice v kampu La Mariposa in Spinnaker: ali ste morda videli, na kakšni lokaciji so hišice, senca, malo zasebnosti,….

Posebej v campu Spinnaker so na slikicah na netu videti bolj boge.

Ali nam kdo drug lahko priporoča kašne fajn hišice v kakšnem drugem kampu na Sardiniji?

Hvala!

Čeprav je vprašanje za Viv, ti bom še jaz odgovorila, ker smo si lani pogledali kamp La Mariposa ravno iz razloga, ker smo se že skoraj odločili zanj. Ne pozabi, vse pa je odvisno od tega kaj želite in tudi od starosti in sestave skupine (mislim otroke).

Okusi so sicer različni, a mi smo bili neizmerno veseli, da se zanj nismo odločili. Prvo zaradi tega, ker je kamp v bližini mesta, drugo, ker nam niti slučajno ni bil všeč.

Tiste hišice so na netu videti veliko boljše kot pa so v resnici. Resda niso drage, ampak tam nam res ni bilo čisto nič všeč. Kamp je čisto ob glavni cesti. Ko stopiš iz kampa si dobesedno na cesti, na drugi strani ceste pa že bloki. Sprašuješ o zasebnosti – tiste hišice definitivno nimajo zasebnosti. Nametane so takoj od vhoda ob vsaki strani. Sence je kar nekaj, vendar za hišice ne bi mogla trdit, da so v čisti senci. Tako v detajle tudi nisem gledala.

Glej, odločitev je tvoja. Vendar mi sigurno v ta kamp ne bi šli, četudi bi bil še cenejši. Odvisno pa je seveda od tega, kako dolgo mislite ostati v tem kampu. Če je samo za 2-3 dni, da si ogledate okolico, potem je Ok, v kolikor pa je to za daljši čas, bolje kaj drugega. Seveda ne vem kaj iščete. Odvisno tudi od tega, kdaj greste tja. Mi smo bili konec julija, verjetno je septembra slika bolj pozitivna.

Za Spinnaker ti bo odgovorila Viv, mislim, da je ona bila tam. Je pa bil lani febr., ko smo mi hoteli rezervirat, že zaseden (mi smo imeli šotor).

Pogledali smo še kamp Acapulco. Miren, tik ob morju. Če bomo drugo leto šli na Sardinijo, bomo sigurno zbrali kamp v tem delu otoka in to zaradi plaže, ki je v tem delu res čudovita.

Mi smo bili v kampu Tavolara. Čudovit kamp, vendar je bilo na plaži precej gneče, pa en cel kup črnih prodajalcev, pa malo preveč mivke in vetra….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close