Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba-hitro hitro,plizzz

Djerba-hitro hitro,plizzz

Ojla!

Svetujte – na Djerbo za 14 dni ali 1 teden in Kdaj?

Plizzzzz, se mudi

sploh ne na djerbo…

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Fino! Zdaj sem pa zmedena. Predlog? Dva odrasla in en sedemletnik…

Lp, Žuža

Hurgada ali še bolje Sharm v Egiptu med zimskimi počitnicami.

Definitivno za 14 dni!!! Obiščite pa Midoun, Douz na celini…..

Ja, eni pravijo, da nimaš na Djerbi kaj početi 14 dni (prekpreveč), drugi pa, da je 1 teden itak samo 5 dni, 2 dni pa potovanje. Pa je zmeda tu. Ja, tudi Sharm imamo že v planu. Zimske počitnice 2010.

1 teden, velika napaka, vsaj po besedah teh, ki so se na ta način prevarali, za počitnice je najugodnejše nekje od druge polovice junija naprej, pa v septembru, kam pa, prosim malo več informacij glede financ ipd.

Bom šel še globlje…Po čem sta znana Tuzeur in Tamerza? Kje se je najboljše kamelje meso na žaru v dotični državi?

Srakoper, si pa res bogi…

Brane,Brane, čisto napačen odgovor…

Očitno me že pri tej starosti demenca daje.

Sem bil popolnoma prepričan, da sem pri tej temi napisal vsaj en ali dva posta…

Primož ti jih briše K_ris…saj moje tud…

K_ris in Srakoper, na netu poiščita in si izmerita IQ, vajin več kot zadosten števec pa naj bi na startu izgledal takole => 00

v2xbp, najlepša hvala za namig. Ti potem sporočim rezultat, da boš lahko primerjal/a?

Je pa zanimivo, da takšne namige daje nekdo, za kogar je to prvi post na tem portalu. Ali se morda le skrivamo za anonimnostjo?

Zakaj smo se oddaljili od mojega vprašanja?

Vsi ste fajni. Srakoper, K_ris sta ljubi začimbi. Lp, Ž.

P.S. Dajte no me resno vzet!

Saj sem rekel, da če se starši ne morete odločit, da sedemletnika vprašajte…

Pa je moje sporočilo potem čudežno izginilo (forum police aka primož).

Vsaj 14 dni, ker imate otroka očitno že v šoli pa takoj konec junija.

LP

Pozdravljena ŽUŽA!

Vidim,da te ne jemljejo resno zato se oglašam jaz.Bili lansko leto v hotelu Aladin Jerba in bili resnično navdušeni zato ti priporočam dva tedna bili smo z tremi otroci,ki imajo letos ponovno željo iti na Djerbo.
Pozdravček…

Še tole mi smo šli čisto na koncu junija bilo vroče ampak se da zdržati!!

Iz tega sklepam sledeče: Če ste potrpežljivi, lahko zdržite tudi 14 dni.

Če bi šla še enkrat na Djerbo sploh ne bi razmišljala,da bi šli samo za en tede, ker je res bombastično je pa res da je veliko odvisno od hotela kajti poznam folk,ki so bili razočarani.Glede vročine pa takole je vroče ampak je drugače kot pri nas malo popiha in sploh ni moteče!Upam,da sem ti kaj pomagala?

bombastično….

Res bombastično, ko je pred leti al kajda z cisterno goriva naredila
napad na židovsko sinagogo. Od takrat na cestni povezavi z kopnim
skoraj razstavijo vsak avto, ki želi na otok, policajev v civilu pa toliko, da niti ne veš kdo te opazuje.

Druga resnica o Tuniziji!

bombastično :)))))

nisem nikoli zaznal, pa sem štopal dol dva mesec in pol….

Dejstvo je, da kdor še vedno cinca glede Djerbe si je na teh straneh lahko nabral dovolj informacij.
Nikar pa ne nasedajte raznim kaj že srakoseratorjem ali nekaj podobnega, k_ris itd. ki so očitno žrtve določenih kompleksov in jim karakter ne dovoljuje osrečevanja drugih, pa magari le v obliki določenih informacij…
Vzorec povratnih informacij glede Tunizije s strani kolegov, znancev, sodelavcev je že tako velik, in v celoti (!!!) pozitiven, da ne dopušča dvoma glede Tunizije…Pojdite in preverite…Lep dan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close