Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice preko Intelekte v Grčijo-kos-Aquis marine + waterpark

preko Intelekte v Grčijo-kos-Aquis marine + waterpark

Pozdravljeni!!!
Tudi mi smo velika druzina, ki se prvič odločamo za dopust z letalom.
Najugodnejša se mi zdi ponudba preko Intelekte v Aquis marine resort and waterpark, kjer nas pride AI za dva odrasla + 3 otroke za 1 teden cca. 1800 eur.
Hotel se mi zdi super, saj ima vodni park z tobogani in animacijo za otroke v SLOVENSKEM JEZIKU.
Malo me je edino strah, saj sem na dveh koncih slisala, da je so ljudje, ki so potovali preko Intelekte velikokrat nezadovoljni, nimam pa nobene prave zgodbe, kaj bi bilo narobe.

Morda ima kdo od vas kaksno izkusnjo, ali pa je bil v našem hotelu???

Hvala za odgovore!!!
Monika

Nismo bili v vašem hotelu, smo pa potovali 4x preko Intelekte, vsakič je vse bilo čisto ok, tako da nismo imeli pripomb. Treba pa je vedeti, da Intelekta prepelje skoraj največje število počitnikarjev, in procentualno ima najbrž malo pritožb, ker pa je veliko ljudi so mogoče bolj slišne. Nič jih nočem hvaliti, da ne bi narobe razumeli, vendar smo tudi preko drugih agencij potovali ok, zanimanje turističnih predstavnikov na destinaciji, pa je bilo dosti slabše, prav tako tudi ponudba.

LP

Iz prve roke ti lahko povem, da je Aqua marine tudi italiajanski in nemski klub, kar pomeni 200 italiajnov in malo vec nemcev v hotelu in seveda njihova animacija, ki krici cel dan v italijanscini in nemscini.. Water park ni nekaj posebnega, plaza pa prakticno ne obstaja. Na tem delu kjer je ta hotel, je plaza nasuta mivka po produ priblizno dva metra prostora in je katastrofa. poceni je, mi smo bili tam en teden lani preko nemske agencije, vendar za malo vec denarja dobis dosti vec. Hrana je katasrofa, jedilnica kot cemebeljnak, kot menza v fabriki.
Cel hotel ze ko vstopis izgleda kot ena velika delavnica…edino sobe so vredu. Sorry ker sem kriticna, vendar mi smo se zelo razocarali ko smo prisli tja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close