Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rodos- Hotel Delfinia Resort – Kolymbia ***

Rodos- Hotel Delfinia Resort – Kolymbia ***

pozdravljeni,
zanima me ali je že kdo bil v tem hotelu na Rodosu in kakšne so vaše izkušnje?
hvala
lp P

Hotel ima res ugodno ceno, ni čisto ob obali, za en miren družinski dopust. Žal hotela ne poznam, sem pa že bil v Kolymbia. Skratka plaže na tem delu so lepe, gre pa za vzhodno stran otoka kjer pretirano ne piha. Ocene hotela na spletu so povprečne, tudi sam pa upam da se javi kdo ki je v tem hotelu tudi dejansko bil. Slabost zaradi katere sem v dilemi pri tem hotelu je velika oddaljenost od glavnega mesta Rodos (25 km), ki pa ga seveda obvezno treba videt tudi večkrat, za kar je morda bolj primeren Faliraki, kjer pa prevladujejo horde Angležev. Mene osebno to ni motilo, ne vem pa kako bi bilo sedaj ko imam družino in majhnega otroka, morda pa bi bilo zanimivo.Sicer pa imate v istem katalogu še hotel Alf beach, ki je sicer držaji, vendar izvrstno ocenjen in tu ne morete zgrešiti.

najlepša hvala za te informsacije nedvomno mi bodo veliko pomagale. Ja pred temi leti smo bili na Zakintosu z malim otročkom in tam je bilo zares ogromno angležev, ki so mi šli pošteno na živce. tukaj je bil velik minus Zakintosa za mene, zato sem upala da jih na Rodosu oz. ni ali vsaj manj. Grem še pobrskat po hotelu Alf beach.
hvala
lp

Mesto Rodos je res treba videt, tudi večkrat ni odveč. Zato je najbolje (vsaj nam se je tako zdelo) biti v hotelu v mestu ali na robu mesta in imaš potem zvečer krasen sprehod do mesta in po mestu. Je pa res, da je bila mestna plaža že junija kar precej polna, na Z strani otoka je pa kar precej pihalo. Ampak, kot rečeno, nam je odgovarjalo, ker ne ležimo na plaži, ampak vzamemo avto in se potepamo okoli, skopamo se pa mimogrede. Super je Afandou beach. Sami kamenčki, kristalno morje in par deset m okoli tebe nikogar (ne vem pa, kako to zgleda julija in avgusta).

Pozdrav.
Jez sem bila v tem hotelu leta 2007 in ni slab. Ni sicer ob morju, je par minut od plaže, drugače pa mu nič ne manjka.klima za doplačilo, tv, bazen, ima centralni del in potem še 3 prizidke. Če imaš all inclusive je hrane in pijače preveč, medn samimi glavnimi obroki pa še imajo prigrizke.
V pritličju še je trgovinica, mini golf, biljard pa še kar nekih drobnarij.
Meni in mojemu partnerju je bilo lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close