Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pokvarjen dopust

Pokvarjen dopust

Midva sva si letos privoščila dva tedna dopusta. Ker sva imela najet precej prostoren apartma sem samski prijateljici omenila, da naju lahko za nekaj dni obišče. MOJA NAPAKA.
Nekaj dni je postalo 1 teden.

Ves čas se naju je držala kot klopa in nama pošteno pokvarila dopust. Kamorkoli sva šla oz. karkoli sva počela je bila zraven in se vtikala v zadeve, ki se jo sploh ne tičejo.

Zjutraj je prva vstala, potem pa je čakala na naju, da skupaj pojemo zajtrk in gremo na plažo. Večkrat sem ji rekla, da naj naju ne čaka, ampak ni nič pomagalo

Čeprav sva s fantom hodila na divjo plažo, kjer sva bila nagca je šla z nama. Šele na moje vstrajanje naj se tudi ona sleče si je dala moderc dol.

Zato, nikoli več s tako prijateljico na dopust!

Ej ko da bi brala o mojem dopustu pred 5imi leti :)….Dva dni prej smo cela druzba sedeli na pijaci….brez mojega dragega ker je zivel v drugi drzavi in bi se po enem dobrem mesecu sele videla….sem najvla kako komaj cakam dopust in da bova sama brez druzine na druzinskem vikendu na obali….in ena kolegica vztrajno celahko se ona pride na dan dva….potem kao da bo tako lazje imela trajekt za Split al Bus za Split iz Zadra…skratka kr neki….cez dobro uro pregovarjanja sem popustila….mislila sem si o.k. pride ob 2h zjutraj z busom prespi pa tudi ce ostane naslednji cel dan in pol gre o.k…..amapak kjeeee ona je ostala skoraj cel teden, skos za nama na plazo, ko sva pospravljala si je pilila nohte ni hotela na plazo z puncami s katerimi smo jo spoznali, od vseh sob ki jih imamo in ponujeno za goste je zavrnila ker je hotela biti zraven najine, moji golegici domacinki je rekla kako sva se prejsni vecer midva kregala in da komaj caka da gre,prisla me celo vprasat ce jo on lahko peleje na postajo halooooo. In ko sem en vecer nacela temo o tem (pac predno gre v SLo da ne bo potem prepozno) je samo zacela kako sva midva ji fajn in kako je on fajn kako sem lahko srecna bla bla. Jaz sem zal oseba ki se v takih trenutkih kar zgubim, ko ne morem verjet da se kaj takega dogaja in sem verjetno premila….nisem se mogla zdret ”kaj pa ti jeeeee zenska !!!!! na njo kot sem v bistvu zelela.

Skratka Komaj docakala jutro da sem jo spakirala na bus…ona pa itak ko da nic ni bilo.

V druzbi je zelo fajn….o.k. znana po tem da kar dosti tipe menja ampak ne vem pa ce je imela kaka kolegica se tako izkusnjo z njo kot jaz….nocem o tem z nikomer govoriti…tu sem se prav izkasljala po dolgem casu.

LP

Moj kmentar je samo…..ej kako ste ene naivne,kot da ne znate mislit s svojo glavo.
Vsaka druga beseda se mi zdi odveč,zdaj pa si mislita kaj si hočta.

ti si jo povabila … sami trije ste bili, valda da vaju je čakala (če bi hotla bit sama je niti vabila nebi)… in potem sta jo še silila naj se sleče? ej … halo?

prijateljica res ni nič kriva. čisto sama sta si. res, žal mi je.

Sori sam…tvoj problem ker si jo povabila…

sem pa prejšnji vikend doživel huje…bili smo 3 fantje in punca pa sta se en fnt pa ena punca sparčkala in se pol skoz…midva sva se pa počutla ko smeti.

Če bi mene kdo povabil k sebi na dopust, bi se mi zdelo čisto logično, da sem z njim. Ker zakaj bi me pa sicer kdorkoli povabil, če si ne želi moje družbe? Zakaj si jo sploh povabila, če ti je bila potem odveč?

Ja, res je, le zakaj vabiš znance s seboj!

No , sploh ni bila vse ona kriva!!!!!

Očitno imava midva srečo:))

Običajno za kak dan, dva, teden, tudi kaj več, povabiva na vikend kake prijatelje.

Malo smo skupaj, malo vsak zase, kakor komu ugaja.
Oni uživajo, midva tudi, še posebej, ker se med letom ne vidimo blazno pogosto (je Slovenija prevelika LOL).

Ma kaj ni čudno da samo ženske delamo traparije – vabimo prijateljice, potem so nam te v nadlogo….. Moški pa nikoli ne povabijo frenda s sabo. To naj bo malo v razmislek. Vsaka šola nekaj stane!

Po tej izkušnji lahko ugotoviš, da ni prijateljica ali prijatelj. Vsak dober prijatelj ali prijateljica se bo držal dogovorjenega in ne bo iskal izgovorov. z mojimi prijatelji imam glede tega dobre izkušnje, se dogovorimo, obiščemo, razveselimo, nato pa gremo vsak svojo pot. to je prijateljstvo.

Ja treba je dobro premislit koga vzameš s sabo na dopust. Sicer pa dopusti v troje ne morejo zgledat nič drugače. Če bi mene kdo povabu s sabo na dopus, tut ne bi hotela bit sama??! U bistvu če dobro pomislim sploh ne bi šla s parom na dopust, ker bi mi bilo sila neugodno. To vem že če pogledam iz lastnega stališča. Upam da bosta dobro premislili pred naslednjim dopustom. Pa veliko lepih trenutkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close