Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam za 1 teden – Kanarski ali kaj drugega?

Kam za 1 teden – Kanarski ali kaj drugega?

Konec prila, začetek maja bi se radi odpravili na čim cenejše počitnice, zato rabim pomoč. najbolj smo se ogreli za kanarske otoke – Tenerife, pa niti e vem ali je tam kaj zabavnega oz. zanimivega za 4 in 6 let stara otroka. Tudi sicer: se splača tja? ali ima kdo kakšno drugo idejo? ena od možnosti je tudi kakšen kamp ob gardskem jezeru – jih je pa milijon in ne vem, kateri je fajn, pa če je kaj dosti parkov zraven.

Egipt, Turčija in podobno nas letos ne zanima.

Sem uporabila iskalnik, pa ne najdem čisto nič pametnega, zato bom vesela za nasvet. Sem pa pisala (pred dvema dnevoma) na kontakt, ki sem ga našla na http://www.canary-tenerife.com, pa nobenega odgovora. To stran je priporočila ena foumovka.

Hvala!

Absolutno Kanarski, otroka bosta navdušena, vidva pa tudi. Malo poguglaj, boš videla, ne bo vam žal.

Definitivno, sprobano! Ne bo vam žal!

Tenerife so fajn, sicer sem bila še brez otrok, ampak je en res lep živalski vrt, pa toplo vreme pa ogromno peščenih plaž. PA če želite, se lahko zapeljete malo okoli po otoku in si pogledate še ostala mesta…skratka fino.

…čim cenejše počitnice… in Kanarski otoki mi pa ne gre ravno skupaj.

No, midva sva bila na grand Kanariji. Nama je bilo res super!

Če greš za dva tedna ni bistvene razlike v ceni med Kanarskimi in Kvarnerskimi.

Teneriffi so super, poceni pa ravno ne. Obvezno si morate najeti avto ( to je kar poceni), saj brez avta ne vidiš nič. Veliko zanimivosti za otroka; Loro park ( živalski vrt), kjer imajo tudi pingvine, El teide ( najvišji vrh, kjer je ponavadi sneg in se morate res zelo oblečt), kamele, palme, banane, super podnebje… Smo bili in bomo še šli!!!

Če greš za dva tedna ni bistvene razlike v ceni med Kanarskimi in Kvarnerskimi.[/quote]

Ja, hrvaško morje je itak močno precenjeno.
Hotela sem samo reči, da Kanarski prav poceni pa niso. Vsekakor pa ni dileme med Kanarskimi in Kvarnerskimi.

pa taka recesija.
oh,kaj bi dala,da bi enkrat kolebala med Kanarskimi in Tenerifi in ne vedno samo med s-budžet al tuš:))

Je treba delat, ne ga srat. Pa bo šlo.

Če to leti name,te obveščam,da fajn delamo,pa ne u kakšni fensi, gorki pisarnci,ampak mal bol na j….
Zato pa nemormo kolebat med Kanarskimi in ….

Potem se nimaš kaj bat, slej ko prej boš lahko videla oboje. Ni vrag da v tej državi ne bi bilo enkrat delo cenjeno.

Iz tvojih ust v božja ušesa,al kako že gre?! :))

:))))) Kanarski so Tenerifi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close