Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice nujno iščem osebo za v EGIPT

nujno iščem osebo za v EGIPT

živjo

sem študentka, ki 27.12.2008 potujem z agencijo OSKAR v Egipt in rabim nekoga ki bi šel z menoj, da si malo znižam stroške

ni agencijska cena enotna, ne glede na to ali potuješ sama, dvoje, troje??

živjo

znižanje stroškov mislim v tem smislu, da mi ne bi bilo potrebno doplačati dodatnega denarja za enoposteljno sobo

Uf jaz bi pa šel!! Če me seveda vzames za sopotnika 🙂 kdaj pa imaš prihod nazaj??

LP
Damjan
damjan_d1@hotmail.com

živjo

gre se za 8 dni, če poveš kaj malega o sebi, kolko si star, al si študent al že zaposlen itd.

da vidiš približno program potovanja, si pejdi pogledat na agencijo OSKAR program Klasični Egipt

Ojla!

Skoda,ker nisem prej videl tvojega oglasa.Jaz grem pa na Slovasko 29,tko da na zalost ne bo nic,si bova mahala od dalec :). Ce te pa zanima potovanje na tenerife konc januarja,mi pa lahko pises na email polo20@email.si, ker imam isti problem s sobo kot ti.Lp
Klemen

Si že našla sopotnika?

ne še

te zanima?

Seveda me zanima, ampak je na žalost malce prepozno, a ne?

ma po mojem je tudi malo prepozno, ker imamo let že v soboto ob 8.00 zjutraj iz LJ, nikoli pa se ne ve, mogoče obstaja kakšna majhna možnost da se lahko še kdo prijavi, samo bi si moral organizirat vse v enem dnevu, to pa ne vem če bi ti uspelo

drugače pa kolko si star in ali si študent?

oi, nisem več študent, sem zaposlen. in ti, kako si se imela v egiptu?

potovanje v Egipt je bilo čudovito, polno izletov in doživetij. Vse je potekalo tako kot sem si predstavljala. Egipt moraš enkrat obiskat. Ljudje so prijazni, življenje tam je popolnoma drugačno, vse poteka počasi, tako da moraš enkrat izkusit egipčansko življenje in kuluturo.

LP

si potovala sama ali si našla kakšnega sopotnika? res da v Egiptu še nisem bil, vendar je meni bliže in bolj všeč južna amerika. dvakrat sem že bil na tej celini in verjetno jo bom še kdaj obiskal.

Lp

šla sem sama, potovala pa sem z agencijo OSKAR. Tudi jaz malo razmišljam o tem, da bi bila moja naslednja destinacija Južna Amerika oz. Peru.
Kje pa si se ti potikal po Južni Ameriiki? Ali si potoval sam ali preko agencije?

LP

bil sem v Braziliji in Argentini, dvakrat po 1 mesec. Potoval sem v lastni režiji, v Sloveniji sem kupil letalsko karto, tam sem si pa potem vse spoti urejal. Nahrbtnik na hrbet in veselo naokoli. Čudovito doživetje.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close