Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Študentska budget tura v času zimskega izpitnega obdobja

Študentska budget tura v času zimskega izpitnega obdobja

Pozdravljeni!

Sem 25 letna študentka, imam kar nekaj izkušenj s potovanji, največkrat solo, potem pa se na licu mesta vedno najde družba.. 🙂

Razmišljam, da bi si v času zimskih počitnic oz. izpitnega obdobja (26. jan. – 20. feb.) privoščila kako 2 tedensko budget turo. Razmišljam o Egiptu, Izraelu, Yemnu.. Seveda je možnosti ogromno, a vseeno sem precej vezana na €.

Razmišlja kdo podobno?
Je tukaj kak študent-ka, ki si želi podobnega odklopa? Če sem iskrena, mi gre predvsem za delitev stroškov, če pa bi bila dobra družba- zakaj ne?

Vsekakor pa bi bilo potrebno predhodno srečanje, seveda z zagotovilom, da v primeru, če na potovanju med nama zaškripa, nadaljujeva vsak svojo pot, saj bi imela tako več koristi.. 🙂

Lep pozdrav,
EnYa

Hey,

kako je s tvojim planom za budget turo?
Tut mene vleče januarja v tople kraje, sploh Egipt že dolgo v planu? Čeprau tut ostale sosednje države zraven za pogledat, so pravi dodatek!

Če še je pr tebi aktualno, mi prosil, če lahko kej več napišeš?

LP

Marac

Pozdravljen Marac!

Moj plan se je premaknil za- nič.
Nekega navala željnih sopotnikov pa tudi, kot vidiš, ni.

Jaz se bom v vsakem primeru nekam odpravila, seveda budget, ker bi rada tudi poleti nekam šla, zato mi to zimsko pohajkovanje ni na 1. mestu, vseeno pa me mika vsaj kak 14-dnevni odklop..

Za enkrat je najbolj v igri Egipt.
Katere sosednje države pa imaš v planu ti? Libija, Izrael, Jordanija? Mogoče dve hkrati?
Če te mika Jordanija, ti raje priporočam Sirijo, je veliko manj turistična, prijaznejša in cenejša.
Libija je precej varovana, malo si lahko ogledaš sam, velikokrat moraš najet lokalne vodnike, jeep, itd. Jaz bi raje kako “svobodnejšo” zadevo.

Iz kje si?

Ojla!

Konec januarja nacrtujem 14 dnevni dopust na tenerifih,ce te mogoce kaj zanima, mi pisi polo20@email.si Lp
Klemen

Hey, Enya

Egipt ostaja tut pr men v planu, zdej treba bi se blo mal pozanimat, glede variante, kar se stroškov tiče, ne

sicer pa predkratkim znanca bila v siriji in jordaniji, in je bilo ful dobro, a kot sm rekel, časovno je treba tukaj prav planirat in egipt je za teden oziroma dva tedna čist dost, če ga hočeš spoznat, pa še vreme je zdej tam čist drugačno kt pr nas:)

drugač pa sm iz štajerske, in živim v lj,

marac_O@yahoo.com mail je moj,

uživaj

Marac, ojla.
Tvoj mail mi je zavrnilo, ne vem, zakaj..?

Trenutno mi je “najbližje” Egipt, o Siriji in Jordaniji sem govorila ne kot o naslednji potencialni destinaciji, ampak kot svoji izkušnji.. Mika me Izrael, a je tam zdaj prehladno, zato bo to počakalo.. 🙂

Če si kaj v Mb, se lahko kdaj srečava. Tam študiram.
Koliko si star? Kako je s tvojimi potovalnimi izkušnjami?

Nekako mi Tenerifi ne delujejo kot (zame) najbolj primeren kraj za raziskovanje oz. nimam ideje, kaj bi lahko tam počela.. 🙂

Uživaj! 🙂

hey, Enya,

kar se tiče, narobe napisal moj mail

marac_o@yahoo.com

drugače pa 26 let, potoval pa bolj kot ne po Evropi, Balkan, Grčija, Tajska,
želje pa povezane z Afriko in pa kakšna Kuba, problem je ker treba takšne variante si vzet čas, vsaj kak mesec za te daljše ture. itak pa zdej treba izkoristit variante, ko so cene padle, Islandija npr., sam to je že druga skrajnost kot pa Egipt kar se klime tiče:)

lp

Haha, islandijo sem imela zelo v mislih, sploh ker imam gor dobro prijateljico, pa me je hitro minilo, ko sem se bolj pozanimala za temperature.. 🙂 Mogoče pride v poštev poleti.
Ti pišem na mail..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close