Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice LETALSKE VOZOVNICE NA WWW…!!!!!!!!!

LETALSKE VOZOVNICE NA WWW…!!!!!!!!!

Opozarjam vas na goljufije pri spletnih nakupih letalskih vozovnic. PREVIDNO!!!!

[web.vecer.com]

še več pa na:

[www.staljubljana.com]

Vsaj pravilno povezavo bi pa lahko dal!

živjo

res je, da navedene povezave bolj ne delajo, kot delajo, tko da bi bilo fino, če bi nam malce več povedal za kaj gre.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Dve punci sta že pred časom kupili dve karti preko neke nemške spletne strani…. se sedaj ne spomnim točno katere in namesto potovanja sta se začele srečevati s policijo. Šlo je pa za karte iz Munchna do Bangkoka.

Če se ne motim smo pred kratkim pisali o temu, kako se zavarovati pred morebitnimi nevšečnostmi, ampak nič ne škodi, če ponovimo v bolj sintetizirani obliki.

Predlagam torej, da naredimo seznam oziroma neke vrste vodilo za vse, ki kupujete(jo) letalske karte preko neta na kaj naj bodo pozorni. Pa dejmo pisati po alinejah. Vsak naj dopolni prejšnje ali morebiti doda novo alinejo , da bomo na koncu dobili neke vrste spisek ,,pravil,,

Za predstavo: kot seznam kaj je potrebno kupiti, ko gremo v trgovino:)

edera

P:S: več kot bomo zbrali nasvetov, lažje nam bo:)

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2008072305345754

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2972252

Upam, da bosta tokrat povezavi delovali.

Pri iskanju najbolj ugodne letalske povezave bodite torej ZELO previdni.

Lp

Povezavi zdaj delata.
Hvala za opozorilo pred goljufi.

LP

tudi jaz se pridružujem zahvali za opozorilo in linka

edera

Mogoče kaj več o tem kaj je bilo narobe pri sta?
Letos februarja sva tam kupila prek spleta karti za Indijo, pa ni bilo nobenih težav..

Živjo allegra

Indija je prekrasna dežela. A bi nam lahko kaj napisal, kako je bilo?

Prepričana sem, da se bo marsikdo opogumil in kej vprašal.

Seveda bi z veseljem prebrali tudi kakšen vtis ali pa potopis, ki bo marsikomu pričaral skomine. Vabljena torej, da z nami deliš svoje izkušnje:)

edera

Živjo Edera,

ja, z veseljem kaj povem,čeprav je tega toliko, da ne bi vedela kje začeti kar sama od sebe 🙂

Idija je res lep raznolika in lepa dežela, kjer doživiš marsikaj kar v naši kulturi nisi navajen. Ljudje so večinoma zelo prijazni in ustrežljivi (čeprav so ponekod že navajeni turistov in tako v zameno tudi kaj pričakujejo).
Zdela se mi je varna dežela (le tistih, ki bi ti radi kaj prodali je veliko in nekateri znajo biti res težki).
Hrana meni osebno sicer ni bila všeč (zelo pikantna večinoma), sladice pa blazno sladke. V Indiji vidiš vse- ful bogate in zelo zelo revne ljudi v isti ulici, zelo lepo naravo in odprte jarke od kanalizacije sredi mesta, ogromne zanimive stavbe, kupe temljev, ki so res čisto posebni, veliko krav vsepovsod, rajske plaže..

Najboljše je, da si odprt na vse, tako te nič ne vrže iz tira.
Je pa kljub temu dežela, ki pusti v tebi globok pečat (vsaj v meni je) in te privlači ne glede na vse negativnosti na katere morda naletiš. jaz bi šla še enkrat.

za kaj več bi morali odpreti že post posebej..

Če te kaj dotično zanima,pa najboljše da vprašaš. Pa hvala za vabilo deliti izkušnje 🙂

Lp

Lp

ejla

*allegra*:
ja, z veseljem kaj povem,čeprav je tega toliko, da ne bi vedela kje začeti kar sama od sebe 🙂

mi(forumaši) ti bomo z veseljem pomagali, saj zato smo tu:)da si medsebojno pomagamo.

*allegra*:
za kaj več bi morali odpreti že post posebej.

bomo pa odprli še 1 post, jaz ne vidim nikakršnega problema:)

*allegra*:
Če te kaj dotično zanima,pa najboljše da vprašaš. Pa hvala za vabilo deliti izkušnje 🙂

vedno dobrodošla, tako kot ostali, da z nami deliš izkušnje in nasvete

lahko pa sestaviš kakšen lep potopis in ga skupaj s fotkami objaviš.
Lahko mi pa vse skupaj pošlješ na mail in bom jaz vnesla, boš pa zraven vsekakor navedena kot avtorica.

edera

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close