Najdi forum

GTC travel

veliko je bilo govora o Vardu in Oskarju. Mene pa zanima potovanje in križarjenje po Nilu z GTC travel. Cene so tako ugodne, da si človek kar misli, da ne more bit vse OK.

Ima kdo kaj izkušenj s temi križarjenji, in potovanji s to agencijo?

Planiram za 2.november, če imajo še kaj prosto.

Hvala in LP Mamuška

Hvala za komentar Srakoper.

Sem vseeno pričakovala kakšen koristen nasvet

LP Mamuška

Živjo Mamuška

Kakšen nasvet se bo vsekakor našel in prepričana sem, da ne bo trajalo zelo dolgo, saj so forumaši vedno pripravljeni pomagati.

forum je luštna stvar, ker si vsak uporabnik, pa četudi je anonimen, lahko ustvari svoj imidž in renome, kar pomeni, da se vedno ve, kaj se lahko pričakuje….tu pa tam se seveda lahko zgodijo določena pozitivna presenečenja:)

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Hvala Edera, bom še enkrat prebrala tvoj post in mogoče se mi pa posveti – čeprav sem blond

LP Mamuška

ni letelo neposredno nate ampak je bilo namenjeno predvsem raznoraznim neumestnim komentarjem, ki se žal kdaj pa kdaj znajdejo na straneh foruma.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Cene so take kot drugod oz. daleč od ugodnih. Predvidevam, da si spregledala sledeče:
Obvezna doplačila:
* letališke in varnostne pristojbine, vizum, napitnine 115 €
* Letalska vozovnica Ljubljana Hurgada; Hurgada Ljubljana od 330 € (odvisno od datuma odhoda)

Vseeno vam želim lep dopust…

samo ne z GTC jem.Preveri na forumih kaj se govori o njih.
kaj povejo tisti, ki so z njimi potpvali,kaj povejo tisti, ki so za njih delali.
povem lahko samo to,da sem zaradi cene tudi sama hotela potovati z njimi.
tudi prijavile sem se že.
vendar sem prej vse prebrala in se informirala.
baje je krivec za slabo stanje lastnik, ki je egipčan in je baraba.
zaposlenim,na agenciji v ljubljani pa vsa pohvale, ker mi niso nič
komplicirali ker sem stornirala pri njih.denar so mi vrnili.

nato sem potovala z drugo agencijo in vodič, ki nas je vodil je tudi že delal za njih.in je povedal hude zgodbe.

Res ti odsvetujem potovanje z njimi.

Jaz z njimi nisem potovala in ne bom. Lastnika sem imela priloznost spoznati :)), a to ni razlog, da ne grem z njimi.
Po odzivih kolegov in prijateljev je skoraj boljse, da se raje odlocis za kaksnega drugega organizatorja.
Srecno

Hvala vsem za odgovore. Se mi je kar zdelo, da mora bit kaj v zraku…

Sem danes rezervirala križarjenje po Nilu za 14.11. in sem prav zadovoljna ;-))

Če gre kdo od tu ta termin, se pa vidimo.

Še enkrat, hvala

LP Mamuška

lepo potovanej in uživaj še za nas:)

edera

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close