Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba: Vincci resort vs LTI Holiday

Djerba: Vincci resort vs LTI Holiday

Upam, da ne zamerite, da vprašam še tule:

Je mogoče že bil kdo v obeh od teh dveh hotelov in mi lahko napiše primerjavo ? Ocene najdem na forumih samo za enega ali drugega. Zanimajo me vse dobre in tudi slabe lastnosti, sploh z vidika družine z malimi otroki.

Hvala v naprej !

Jaz ne bi šel ne v enega ne v drugega.

Zakaj?

Prvi ima v kopalnici modre ploščice, kar mi niti slučajno ni všeč, drugi pa ima posteljo obrnjeno proti vzhodu, pa me potem moti, ker zjutraj sonce posije ravno na lokacijo glave.

LP

Ma ja, maš kar prav.
Bom torej kar doma ostala in v kopalnici noge v lavor namkala.

Hvala za nasvet, še dobro, da sem vprašala. 🙂

Če pa sprašujete čist skos isto?

Kakšen je ta hotel na Djerbi, kakšen je drug hotel na Djerbi…

Vse ze stokrat povedano

Poleg tega je pa to forum Izkušnje na potovanjih.

Pot na Djerbo so pa zame še vedno počitnice, ne potovanje!!!

LP

o, srakoper ima novega navijača!

kreden, nevem zakaj odgovarjaš če se ti zdijo vprašanja butasta?! Ni bolj simple kliknit križec (zgoraj na pojavnem oknu desno ga najdeš) in greš na pivo, kot pa da napišeš tumasto izjavo v primerjavi s počitnicami in potovanji… Hahaha!

Sej vem ni vredno…

Eh je vredno, samo čas je potreben da dojamejo!

kolegica je bila v obeh hotelih, kar se hrane in nastanitve tiče, sta se ji zdela oba hotela zelo v redu. Vincci ima večji bazenski kompleks, krasen palmov vrt, igrala za otroke in mini klub, prednost LTI-ja pa je ta, da je ob plaži, iz Vinccija pa vozi nek vlakec do plaže… odločite se pač glede na to, kar vam je bolj pomembno, bazeni ali bližina plaže.

lp

Pravkar smo prišli z Djerbe, Vincci resort hotel. Za družine super. Cel dan šport in rekreacija, za otroke mini klub. Hrana da vsakdo najde nekaj zase. Otroci če ne drugega pa pizza,pomfri,makaroni. Vse je zelo čisto, tako, da smo brez vsakih pripomb.Zvečer razni šovi, plesi….

ma kdo kake slike od vinccija??
pošlite na plavolasa@gmail.com

hvala in lep dan še naprej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close