Najdi forum

IZLET-IDEJE

fanta bi rada za njegov rojstni dan peljala na enodnevni izlet, zanj v neznano:). malo še razmišljam kam: čez vršič v bovec in tam, na kras, ali kam drugam. imate še kake predloge, kje ste bili, pa je res lepo. seveda pa more vključevati še kako dobro gostilnico:) RD je začetek novembra, tako da more biti prilagojeno temu času.

hvala za vse ideje, pa upam da bo lepo:)

Poglej 2 vrstici višje – imaš po lepljivo.

kar na vršič, ja. je ful lepo listje sedaj in je zelo romantično. upam, da na vršiču še, da ni previsoko.

Odvisno kaj mu je všeč in kakšen tip je. Če je adrenalinski ga lahko pelješ v adrenalinski park ali mu kupiš skok s padalom, let z balonom…če ima rad samoto v gore, če je umetniški tip ogled kakšnega muzeja, če ima rad posebnosti ga pelji na grajsko večerjo, če se rad razvaja v toplice na masažo in kopanje… skratka hočem ti povedati, da meni recimo izlet za rojstni dan ne bi nič pomenil, ker mislim, da mi to priprada vsak vikend :))))
Pa lepo praznujta!!!!

saj po eni strani je res, vendar menim da bi bilo njemu vsec. je namrec clovek, ki rad hodi okrog, in bi mu bilo vsec, ce bi ga povabila v neznano. poleg ogledov, bi sla se v vinske kleti, in razne degustacije pršuta in podobno. sem se ze odločila, peljala ga bom v Vipavsko dolino:)

zadnjič sem an travelu videl, da objavljajo spisek najrazličnejših dogodkov, ki potekajo po celi Sloveniji. Morda pa piše tudi kaj o kakšni prireditvi z degustacijo pršuta?:)
poskusi, morda lahko kaj najdeš.

aleš

Oj

našel sem link:

http://travel.over.net/dogodki/

aleš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close