Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Laguna vista – sharm el sheik

Laguna vista – sharm el sheik

Zdravo vsem!

Zanima me ali je bil kdo v superior sobi v Laguni visti v Sharmu?
To je soba v pritličju z direktnim dostopom v bazen….

Na forumu za Sharm nisem nikjer zasledila…

Če ima kdo kakšne inf. se mi prosim javite!

Hvala in lp!

E.

Imaš prav, to so sobe v pritličju z direktnim dostopom v bazen. Gre za manjše bazenčke, v katerih se res nihče nikoli ni kopal. In tudi ni videti, da bi bili ti bazenčki namenjeni samo tistim iz direkt sob, saj v bistvu imajo do njih vsi dostop. Neke zasebnosti v teh bazenih ni.

Navadno so superior sobe malo večje, vendar v laguni visti so tudi standard sobe zelo velike in prostorne.

Vsi tisti opisi in slikce so res dobra paša za oči, vendar naj te ne zavede. Če bi šla jaz še enkrat v ta hotel, bi ponovno izbrala standard sobo.

če te še kaj zanima, pa napiši.

Tudi mi smo bili v L.V. in sicer rezervirali standardno sobo, dobili pa duplex bungalov! Bilo je res sanjsko!

Tudi mene sobe z direktnim dostopom v bazen niso fascinirale. Bili smo januarja, takrat se itak ni nihče kopal, ker je bilo kar hladno (sicer sončno, ampak vetrovno).

Uživajte…

Mi pa smo doplačali to superior sobo in ni nam žal.

Lasten dostop do bazena smo smo uporabljali dnevno in če bi šla še enkrat tja, bi najela isto sobo.

Gre za čisto ta pravi bazen, samo s to razliko, da se pred lastno sobo kopaš sam.
V območju pred našim balkonom oz terasico se ni nikoli kopal nihče drug, enako tudi mi nismo plavali in kukali v sosednje sobe.

Ej, punce hvala za informacije.
Moj mož vztraja pri tej superior sobi…

Sem pa v dilemi ali naj vzamemo ta hotel ali naj gremo v Magic life. Cena je skoraj enaka, par eurov razlike.

Če ima še kdo kak pameten nasvet, je dobrodošel…
E.

Aja še to me zanima.

Tja gremo 9. 11. – je bil kdo v tem času tam? Kako je kaj toplo? Pa voda? Kakšne temparature je, tako morje kot bazen? Je treba za zvečer kaj vzeti s sabo bolj toplega za obleči?

Imamo 4 letnico – upam, da bo imela kaj početi…ve kdo kaj o tem?

Je šel kdo kdaj iz tega hotela na “sprehod” v Namma bay ? Kako in koliko stane?

Hvala še enkrat in lep pozdrav!
E.

Mi smo šli v Naama Bay s taxijem. Greš iz hotelskega kompleksa in takoj je pred tabo taxi ali pa dva. Preden se vsedeš v avto, se pogajaj za ceno in jo tudi določi. Kar se zmeniš to velja!

N.B. je mestece z veliko trgovinicami, lokali in štanti ter mestno plažo. Nam se ni zdelo nič posebnega.

Ti pa priporočam izlet v mesto Dahab skozi puščavo (kjer naletiš na kar nekaj beduinov) + jahanje kamel ob obali + kosilo v beduinskem šotoru + ogled parfumerije – veliko vidiš v enem dnevu in tudi zelo zanimivo je za otroke!

Boš videla, kako luštno bo :-)!

Za vse podrobnosti pa izveš veliko oz. vse (o cenah, hotelih,..) na spodnjem linku:

Živjo

Ti pa priporočam izlet v mesto Dahab skozi puščavo (kjer naletiš na kar nekaj beduinov) + jahanje kamel ob obali + kosilo v beduinskem šotoru + ogled parfumerije – veliko vidiš v enem dnevu in tudi zelo zanimivo je za otroke!

Hudo dobr se sliši:)

Kako pa zgleda gor na kameli? A so res dost trmaste?
A so kej poskušali zamenjat? Očetu od kolegice so ponujali 25 kamel zanjo (če se dobro spomnem)…je pa res, da je bilo to skoraj 10 let nazaj ampak vseeno je bila to zanjo nenavadna izkušnja.

Kaj pa je bilo za jest in kako zgleda kosilo v beduinskem šotoru? A so povedli tudi recept? A imaš kej slikic, da jih objavimo? SOrry ker tolko sprašujem, sam res sem fascinirana:)

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Živjo

V Laguna Visti smo bili lani maja. Hotel je bil super, ravno tako tudi bazeni, kjer kljub velikemu številu gostov čisto nikoli ni bilo gužve. Superior sobe nismo imeli, sem pa videla, kako zgleda. Po velikosti je enaka standardni sobi (že te so zelo velike), ima pa dostop v bazen, ki se je meni zdel super in bi ga tudi uporabila, če bi ga imela.Nekateri bazeni so samo za eno sobo, pri nekaterih sobah pa ima dostop v isti bazen par sob skupaj. Tudi tukaj ni bilo nikoli opaziti več ljudi hkrati v bazenu. Ko je zunaj vroče so ti bazeni super, še posebno, če imaš majhne otroke, ki po kosilu spijo – kljub temu, da si v sobi, se lahko kopaš. Ne vem pa, kako je s temperaturami novembra.

Tudi mi smo bili lani maja s 4-letnico v tem hotelu. Za otroke teh starosti je super poskrbljeno. Mini club, igre ob bazenu – (zelo dobro poskrbljeno za varovanje, tako da ti ni treba skrbet), zvečer pa mini disco, kar je deklicam ponavadi še posebej všeč. Ni treba skrbet, da ne bi uživala.

Kakšno pa bo breme takrat, pa žal ne vem. Je pa ta hotel v zalivu Naby, kjer bolj piha in zna bit mogoče hladneje kot npr. v drugo smer proti Old Sharmu. Tako, da se malo pozanimaj oz. naj še drugi povejo svojem mnenje. Načeloma bi pa moral biti začetek novembra še dovolj topel za kopanje.

Ja, na kamelah smo bili prvi trenutek kar malo prestrašeni. Spuščajo neke čudne glasove,kažejo svoje grde zobe, poleg tega so zelo visoke in imaš slab občutek, ko se dvignejo. Jaz sem jahala s hčerkico – privezali so naju okrog pasu z ruto, mož pa sinom.

Kosilo v beduinskem šotoru je bilo zelo dobro in okusno: čevapčiči, žafran, krompir, riž, voda, coca-cola,…

Veš kaj, pusti mail, pa ti pošljem kakšno slikco!

Super..

Imam pa tudi en predlog…
slikce lahko pošlješ tudi meni na mail (petra.petravic@over.net ), lahko jih tudi sama objaviš na portalu, da jih bomo lahko vsi videli. Kaj praviš?

Super bi bilo, če bi napisala potopis ali pa dodala kakšen vtis, da jih bomo lahko forumaši še kdaj kasneje prebirali.Vsi vtisi se hranijo pod dotično državo in se tako ne ,,porazgubijo,, med pisanjem po forumih, ter so skozi na razpolago iskalcem, ki iščejo vtise in informacije o državi.

Postopek je sicer tak, da se najprej registriraš in te sistem spusti naprej, da lahko sama dodajaš tako vtise, potopise ali fotografije.
Lahko pa vse pošlješ tudi meni in jih bom jaz objavila:)

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Fotke sem dobila in jih bom tudi objavila….skušala bom to čim prej urediti.

Zahvaljujem se ti za poslene fotke, hkrati pa vabim tudi ostale popotnike, da se ti pridružijo s pošiljanjem fotk:)

V kolikor pa imaš na zalogi še kakšne iz drugih potovanj, si jih bomo na forumu z veseljem pogledali in v kolikor boš fotkam dodala kakšen komentar, ga bomo prav tako z veseljem prebrali. Takšne stvari so vedno luštne:)

edera

Ni za kaj :-). Uf, jaz itak skozi celo leto potujem (da me ne bo Srakoper nadrl – počitnikujem, haha), če ne realno, pa vsaj po netu :-). Ko bi ti vedela, kje vse sem že bila, od Kenije in Zanzibarja do Finske in obiska Božička :-). KO bosta otroka večja in ne bosta hotela več z nama hodit po svetu, bo še lažje, ker bo ceneje :-)!

Papa

Naš arhiv vtisov, potopisov… je aktiven 24 ur na dan, 365 dni v letu in z veseljem sprejema pisce, popotnike, forumaše,……skratka vse, ki bi želeli svoje izkušnje deliti z nami. Kadarkoli:)

edera

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close