djerba- zamuda za djerbo*
Našim so trikrat (če ne celo 4x) prestavljali let, od težav z letalom do kaj vem česa.(samo prestavljanje se je vleklo 7 ur) Na koncu so v tistem zaprtem oddelku na letališču čakali skoraj 4 ure – zanima me sam kam se obrnit zaradi vsega tega, kajti zraven je bil dojenček, ter bolnik, ki si take zadeve ne moreta privoščit – zdi se mi neodgovorno od letališča, kajti mislim da agencija za to ni odgovorna (čeprav del bi jim pripisala).
midva sva bila v tem hotelu in moram reč, da je eden boljših, kar sem jih videla. hrana zelo dobra, ljudje prijazni, čistoča na nivoju, sploh nobenih pripomb, kar se tiče hotela, bila sva pa malo razočarana nad plažo, ker je bilo polno trave, ki je na vročini začela smrdeti, pa polno drekov od kamel in konjev. so se nekaj trudili čistiti, pa jim ni najbolj uspelo, je pa v hotelu velik bazen, tako da lahko uživaš, lep in prijeten dopust
Oh ja, kako bi bilo lepo, če bi bilo vse urejeno po naših okusih, samo kaj, ko je to zelo težko. Težko je zagotoviti optimalne pogoje, da bi bilo vse tipi topi, saj j epreveč faktorjev, ki vplivajo na dogajanje in se zato veretno to ne da. Verjetno je pomembno, da človek na dopustu vidi, da se ljudje po najboljših močeh trudijo ustreči gostom, pa čeprav lahko kdaj pa kdaj tudi ne uspe v celoti:)
A so še kje kakšni hoteli, ki nudijo tisto pravo, tradicionalno lokalno hrano (vsaj kot opcija ali delno), ali je že vse ratalo univerzalno?
mene pa zanima če ma kdo kake slike od vinccija??
pošlite na plavolasa@gmail.com
hvala lp
Forum je zaprt za komentiranje.