Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitniške prikolice-ste jih že pospravili?

počitniške prikolice-ste jih že pospravili?

Mi jo bomo pospravili ta vikend, in vi?

Pustite prikolico na morju ali jo peljete domov?

mi gremo danes v ankaran jo pospraviti, tam jo pustimo.
mogoče katera ve kakšno vreme je trenutno v ankaranu, upam da ne piha premočno

Pospravili prejšni teden, pustili dol. Prejšni teden je bilo krasno vreme, nas je bilo kar dosti dol.

Mi pa gremo pospravljati naslednji vikend, jo moramo odpeljati iz campa. Me zanima kakšno bo vreme, kaj pravite?

Mi smo jo že zdavnaj pospravila, ker jo vozimo domov! Jojoj kje je že to, ampak bilo pa je lepo….že čakamo na smučanje!

Mene pa bolj zanima, kaj mislite kakšno vreme bo oktobra na Karibih. Mi bi šli tja na dopust.

p.s. Mi naše mlakuže na obali ne prebavljamo, pa tudi Istre ne.Kaj šele da bi kampirali tam.

kakor kdo.
p.s. Ne prebavljam takih, ki se usajajo samo zato, da se kao pohvalijo oziroma pokritizirajo druge.

Preberi še enkrat naslov teme!
Kaj ko bi odprla novo temo in ne “smetila” po tej?

Spet bo dež za vikend…babe se že vkup zbirajo in regljajo 🙂

kakor kdo.
p.s. Ne prebavljam takih, ki se usajajo samo zato, da se kao pohvalijo oziroma pokritizirajo druge.[/quote]

Draga Iza bela, na žalost je takih kot je “karibi” tukaj gor in na splošno povsod ogromno. Zato pa je svet tak kot je.
Za zjokat.

kakor kdo.
p.s. Ne prebavljam takih, ki se usajajo samo zato, da se kao pohvalijo oziroma pokritizirajo druge.[/quote]

Draga Iza bela, na žalost je takih kot je “karibi” tukaj gor in na splošno povsod ogromno. Zato pa je svet tak kot je.
Za zjokat.[/quote]

Ah dejte no, tale “karibi” je prave Karibe videla le na sliki:)

Za zjokat.[/quote]

Ah dejte no, tale “karibi” je prave Karibe videla le na sliki:)[/quote]

:-)))))))) In nihče ji ne zavida.

Mi gremo pospravit na Krk ta vikend. Pustimo prikolico tam-do nasl. leta.

Mi 2 sva jo pspravila v soboto – lepo vse prepucala, posteljnino peljala domov.V prikolco sva dala sol,da bo nase vlekla vlago( lani je ni bilo,prejšnje leto je bla sol trda kepa) Lesen pod postaviva ob prikolico in pokrijeva s polivinilom.

Je bilo pa hladno kljub temu, d a je bil sončen dan.Zvečer je bilo malce pod 10 stopinj.

Poskušaj povprašati še na forumu travel over net

Link: http://med.over.net/forum5/list.php?208

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close