Budva
Zdravo!
Lansko leto sem bil v Budvi in v Bečičih in lahko rečem, da sem se mel res noro dobr. Z avtom sem rabil kakih 10 ur vožnje. Priporočam, da ko prideta do Boka kotarske se vkrcajta na trajekt, ker rabita do druge strani samo 5 min vožnje s trajektom. Ker jaz tega nisem vedel sem se pa vozil okoli in tako naredil 100 km brezveze.
Parking je težko najti,ker je Budva polna. Za primer povem da ima Budva 14000 prebivalcev, ob polni sezoni pa je 104-110000 folka.NORO!!!!
Kar se tiče sob se cene gibljejo od 15 eur dalje po osebi.Mal imajo težave z vodo, ker je enostavno preveč folka. Drgač so pa cene živil enake kot v Sloveniji.
Slovenska plaža in njej podobne so zelo polne in se počutiš k sardela. Če si zaželita, mal miru in dobre hrane pa priporočam plažo acapulco beach ali tanga beach..
V Bečičih stoji največji hotel na balkanu SPLENDID ki ima kar 6 zvezdic, v njem so prebivali ROLLING STONSI, pa tudi MADONA bo po vsej verjetnosti.
Meni osebno je bila najbolj všeč plaža v Bečičih…..
Jest bi kar še govoril…..:-)
Če bosta meli še kako vprašanje sem na voljo…
Lep pozdrav
DAVOR
Ufff…hvala za odgovor 🙂 torej, Boka kotorska je trajekt, OK, boma upoštevale tvoj nasvet 😉 Pa mogoče veš kolk stane trajekt?Ka pa je v Budvi&Bečičih (in okolica) si kej za pogledat zanimivga? Al je to sam uživancija in žuranje? 🙂 Valuto majo pa tak evro?
A dol si se peljal po magistrali ali po avtocesti/hitri cesti? Midve grema po magistrali, časa imava 15 dni, tako da boma počasi potovali in se ustavljali vmes (Dubrovnik, Split, Zadar, Makarska, Pag, Brač…)…
Če imaš še kak nasvet, izkušnjo… kar povej, rada poslušam=berem 😉
Lepo se imej!
Špela
Zdravo!
Ja trajekt je takrat stal 5 eur, ker je v primerjavi z drugo potjo okoli ful poceni.Jest sem se vozil po magistralki in prav je da gresta tudi vedve, ker je tok lepega za videt.Ustavita se v Dubrovniku ker je res prekrasen:-). Drgač je pa v Budvi ful žur na vsakem koraku. Med bolj znanimi diskači je TROcADERO, kjer tudi vsak večer gostuje kak pevec in naredi žur. Da pa ne bosta samo žurale in ga pile:-), vama priporočam. da gresta na izlet,seveda organiziran do boka kotarske. Vmes pa bosta videle tok lepega da vama ne bo žal. Gre se pa za cel dan! jest sem šov z barko VESNA. Pa sploh ni drago!!!!!Videle pa bosta od otočkov do jam v skalah golega otoka. Seveda se pa bosta šle tudi kopat v PLAVA ŠPILJA-to je neke vrsta jama v steni,kjer je turkizna voda NORO!!!! To morta vidt, da se prepričata.
Drgač pa nimam slabih izkušenj, ravno nasprotno.
Probijta tudi Njeguški pršut,ker je boljši k naš Kraški:-).
Kar se tiče pa hrane mata pa na vsakem drugem metru štant kjer ti ponujajo vse iz žara, palačinke(ful dobre:-)), koščke pice….
V glavnem hrane in pijače ne manjka. Pijta pa sam ustekleničeno vodo.
Za dodatne informacije sem pa še zmer pripravljen kaj napisati:-)
Aja še to, plačujete lahko vse v evrih itak
Lp,Davor
Forum je zaprt za komentiranje.