Najdi forum

jahorina

vem, da je še malo zgodaj, pa vendar, ali je že kdo v teh letih smučal na Jahorini, bival v tamkajšnjih apartmajih. Namreč apartmaji izgledajo super, a zanima glede smučišč, so urejena, mogoče kakšne tekaške steze, ipd.

Jaz sem na Jahorini smučala pred štirimi leti. Smučišča še kar urejena, na smučišču imaš tudi hotel s sobami, spodaj luštna “domača” restavracija. Takrat so del prog še urejal, ampak se je dalo lepo smučat. Ne spomnim se točno koliko je prog, ampak vem, da sem pri eni “čutila noge”, pa imam dobro smučarsko kondicijo.
Za tekaške steze pa ne vem. Nisem videla nobenega tekača. Sem pa bila tam samo na enodnevnem izletu.

Zdravo,
jaz sem bila na skiopeningu na Jahorinu,…na žalost pred lanskem še ni bilo snega, tko, da smo šli samo feštat, pa malo na pohode tam okoli po smučiščih. No, še brez snega zgleda super vse skupi (smučišča in proge), res je, da so žičnice stare ko zemlja, res, jest sem bla v prvem trenutku, ko smo se naložil, da se peljemo na vrh Jahorine, črna od šmira čez cel hrbet,…no ampak vseen majka je, jest bi se na Jahorino takoj vrnila,…
Kar se pa hotela tiče, je pa tud blo tko no, glih ne bi upala preveč hvalit, ker so bla in okna počena in skoz mrzle hrenovke za jest pa tko,…pa vseeno ne bi preveč komplicirala, ker dejansko je vse staro in tko, ampak smo tudi tko pričakovali, glede na to, da je pa cena smešno nizka za tist vikend paket.

Uglavnem jaz bi tko rekla, treba je kr it pogledat (jest ne glede na vse priporočam), v končni fazi pa ne pričakovati preveč, ker je pa še vseeno to za nas kao balkan. ..Men uglavnem je tale Bosna prov dbest.

hvala za odgovore. Kaj pa v kakšnem apartmaju ob smučišču, ste že bili, ali so tudi tako stari. Saj ne bi tko komplicirala, ampak šli bi z 4-letnikom, pa ne bi bilo glih fajn, če bi bil kakšen mraz notri ali kaj podobnega.

bil tam pred 14 dnevi nekateri hoteli prov luštni nekateri tko bolj bogi žičnice pa so predpotopne samo folk pa cene ugodne

Fenomenalno je vse, toplo priporočam hotel Board, sploh, če imaš otroke.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close