Najdi forum

Spoštovane/-i forumke/forumci,

Imam eno noro vprašanje in prosim ne me takoj popljuvat.

Vem, da ste tukaj gori veliki popotniki in ste marsikaj že videli. Prav tako tudi pravijo več glav , več ve.

Kje na hrvaški obali – okolica Zadra – po možnosti ne otok, se nahaja kakšen apartma, ki ima plažo pred nosom?
Vem, uporabi internet. Sem že. Prebrskala sem že ogromno, ampak nekako ne najdem.

Prosim za Vaše izkušnje in mnenja?

Bolfenk

Ali Pag oz. Gajac v bližini Novalje pride v poštev?

Kakšna pa naj bi bila plaža? Mi smo bili letos v Petrčanah, pa imam nekaj podatkov o apartmajih tam in pa v Zatonu.. Pošlji mi zs za več informacij.

če se zanimate, napišite na e-mail, ki je v imenu
LP

Pozdravljeni,

Najlepša hvala za pomoč. Moj predragi ne želi na otok, pa vseeno hvala suziii.

Antea, či bi mi lahko kaj več povedali o omenjeni destinaciji. Pregledala sem že ta del oz. Petrčane. Mi je zelo všeč. Ali je tam res veliko mivke? moj sin je že malo prevelik za nizko vodo. On že rad skače v vodo, se potaplja,… Star je 7 let. So apartmaji zelo blizu morja? Gre mimo kakšna cesta?

Hvala še enkrat za pomoč,

Bolfenk

Jaz sem bila letos v Petrčanah. Če imate radi mirno okolje bo to uredu destinacija.Bila sem v glavni sezoni pa se ni nič dogajalo. V kraju je le ena slaščičarna katera mislim, da bo sedaj ko je konec sezone še to zaprto. Ob cesti, ki pelje v mesto oziroma v vas je plaža kjer je res nekaj mivke, samo je tam tako umazana in smrdljiva voda, da ti ne priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close